gecen sene burada iyi int cafe olur dediğim yere şimdi biri actı alt katı playstation üst katı int cafe güzelde iş yapıyor ancak cevremde bulunan butun net cafeler sorunlu bugun int cafeye gidiyorsun en basit msn den skype geçince cok sorun oldu oturuyorum skype yok neden yok diyorum ya kuramadık felan filan yahu arkadasş dk almaz aslında dükkanları işleten kişilerin bilgisizliginden kaynaklanıyor bu buda bir etken ayrıca bulundugum semtte senedir oturuyrum cevrem var söyledigim gibi birde int ortamından ek gelirim var konu hakkında yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

Ek Olarak: 2004 yılında ulaşlı kasabasındaydım asker olarak

Ek Olarak:

ennes81 adlı üyeden alıntı

izmit'te yaşıyorum, askerlik yaptıysanız bilirsiniz sopalı hastahanesi yakındaydı dükkan gerçi halen çalışıyor ama pcler inan hiç iş yapmıyor dükkan kirası olmadığından reklam amaçlı dükkan değer kazansın diye duruyor cafe, biraz ilerimde Playstation salonu var millet sıraya giriyor. Sektörün içine girmeden kimin batıp kimin çıktığını anlamak zor, battı gibi gözükmez ama dükkan el değiştirir sürekli birileri iş yapar mantığıyla ilerlemeye çalışıyor işte.

2004 yılında ulaşlı kasabasındaydım asker olarak

Ek Olarak: Konu Güncel Arkadaşlar tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum