Playstation nedir ne değildir bilmem birşey diyemem. Manisalıyım burada 2 tane mekan var dediğiniz türde. Adamlar mekanı gayet iyi yapmış. Özel müşteriye özel oda var sigara içilen falan. Baya iyi ciro elde ediyor bu ikisi. Ama gerisinde pek hayır yok. Mekana para yatırırsanız ve güzel yerdeyse iş yapar düşüncesindeyim. Ama yok cd okumadı, yok kol bozuk bana göre değil.

İnternet kafe işinde hâlen para var. Açtığınız yer ve bilgisayarlarınız önemli olan. Kaç tane int. kafeci müşterimiz var. Günlük 300 lira koyanı da var 1000 temiz kaldıranıda. Her şey ticaret anlayışınıza bağlı. Sonuçta sabah 7 aç akşam 12 kapat olunca bir süre sonra sıkılabilirsiniz. Müşterileri de iyi tutmaz ve durmadan laf yaparsanız kaçırırsınız :) Sabır isteyen bir iş ama çok temiz para bırakıyor ve size de bırakır. Manisa da çok ağır şartlar var. İlk yasaları hep buradan sürüyorlar. Bu sigara içme yasağıdır, öğrenci girememe yasağıdır ne kadar yasa varsa buradan pilot uygulamayla Tr'ye yayıyorlar. İnternet kafenin bir diğer işi bilgisayar bakım onarımdır. Müşterileri oturtursanız sağlam bir şekilde tüm çevresinin bilgisayarları için size referans olur. Hele tez'dir, performans ödevidir günde 3 - 5 saat uğraşa çok temiz para bırakır. Ama dediğim gibi mekanın yeri, bilgisayar özelliği ve sizin insan ilişkilerinizle birlikte işteki titizliğinize bağlı.

Ek olarak sıfır toplamak biraz tuzlu olur baştan söyleyeyim 40 bin falan az. Masaların yaptırılması, sallıyorum x7 k&m setleri, kulaklıktı hoş sandalye falan derken birde üstüne iyi bir bilgisayar (gta 5 çok favori bu aralar ve deli gibi isteniyor) işinizi görsede iyi bir para bayılırsınız. Tavsiyem ikinci ellere bakın. İnt kafecilerin forumları var. Şahsen kıstırdığımda çok makul fiyatlara ürün alabiliyorum ikinci el. Sizde bakın devreden satan olursa ucuza kapatırsınız.

İnternet kafe kuracaksanız haberim olsun. Zaten hergün deli gibi oyun çıkıyor bir sürü hard disk parası vermeyin. Verirseniz zaten teker teker tüm pc'lere deli gibi upgrade yapacaksınız online oyunlara :) Hard disksiz çalışan bir sistemimiz var. Piyasaya oranla gayet makul fiyat verebiliriz.