Ben Twitter'da bulunan insanların "boşluğuna" hayret ediyorum. Bir insan için hayatındaki en önemli şey zamandır. Ne bileyim kitap okursun, bir şeyler yaparsın ama o vakti değerlendirirsin bir şekilde. Belki insanlığa faydalı olursun, belki kendine, belki ailene. Ama illaki bu zamanı değerlendirerek bunlardan birine faydalı olursun.

Ama Twitter'da, Facebook'da öyle insanlar var ki sırf nasıl daha popüler hesabım olur diye akşama kadar PC/Tablet başından ayrılmadan şuursuzca vakitlerini harcıyorlar. Şimdi o insanlar kendilerini şöyle kenara çekip "Yahu ben bugün ne yaptım?" diye sorsalar kendilerine ne cevap verecekler, merak ediyorum.

Twitter hesaplarımı, Facebook hesaplarımı kapattım öyle insanlara daha fazla tahammül edemedim açıkçası. Sırf "benim sözüm daha karizmatik" diye birbirleriyle TT'de yarışan insanlar var ya. Böyle insanlar varken onlara bakarak sinir bozmaya gerek yok. Ot gibi yaşıyorlar diyeceğim de otun da faydası var anasını satıyım bir şeylere. İlla dünyaya olmasa da böceğe de faydası var.

* Yazım Twitter, Facebook kullananlara değil, hayatı Twitter ve Facebook'dan ibaret olanlara.