Çoğu insanlar şevkinizi kıracak
aldırmayın zaten bu şekilde başlanır düzenliye düzenliye daha yenisiniz sonuçta prof bişey çıkmaz
1) Yazı tipleri yanlış
2) sosyal medya iconları yerleşimi yanlış
3) sağ kısımdaki başlıkdaki gölge efekti olmamış
reklamları koymayı unutmayın temayı aynı reklam yerleişimide oalcak gibi kodlayın
aldırmayın zaten bu şekilde başlanır düzenliye düzenliye daha yenisiniz sonuçta prof bişey çıkmaz
1) Yazı tipleri yanlış
2) sosyal medya iconları yerleşimi yanlış
3) sağ kısımdaki başlıkdaki gölge efekti olmamış
reklamları koymayı unutmayın temayı aynı reklam yerleişimide oalcak gibi kodlayın
Söylediğiniz noktalara dikkat ederek, bu başlıkta güncellemelere devam edeceğim. Gün geçtikçe nasıl bir hal aldığını ve gelişim gösterip göstermediğimi de görmüş olurum.
Şimdi bu tasarıma tam anlamı ile arayüz diyemeyiz. Çünkü tam anlamı ile tamamlanmamış. Tamamını görmek isterdim. Ancak bu tasarımda; yazılar büyük olmuş, tasarımsal açıdan eksiklikler var. Örneğin giriş kısmına sosyal ikonlar koymanız güzel bir fikir ancak sol taraf boş kalmış. O kısıma koymanız daha uygun olurdu.
Katkınız için teşekkür ederim, tasarımcı olmadığım için söylediğiniz noktaları değerlendiremiyorum. Ancak hali hazırda bu konuyu da bu noktaları yolun başındayken öğrenebilmek için açmıştım, faydasını da görüyorum böylece. Tekrar teşekkür ederim.