"Sizin yazınızı niçin kıskanmalıyım?" sorusunu kendime soruyorum, cevabı yok...
Ben bu tür yazılarla forumun kirlendiğini düşünüyorum."Aynı yemeği ısıtıp ısıtıp servis etmek" cümlesini de bu yüzden kurdum.
Ayrıca, bugüne kadar kimsenin başarısında gözüm olmadı, bundan sonra da olmaz. Yazdıklarınız forumda zaten mevcut. Çok fazla konuşup canınızı ve canımı sıkmak istemiyorum. Çocukça muhabbetlere girmeye de gerek yok ;)
Ben bu tür yazılarla forumun kirlendiğini düşünüyorum."Aynı yemeği ısıtıp ısıtıp servis etmek" cümlesini de bu yüzden kurdum.
Ayrıca, bugüne kadar kimsenin başarısında gözüm olmadı, bundan sonra da olmaz. Yazdıklarınız forumda zaten mevcut. Çok fazla konuşup canınızı ve canımı sıkmak istemiyorum. Çocukça muhabbetlere girmeye de gerek yok ;)
forumun kirliliğinden şikayetçiysen beğendiğin konulara yorum ve beğenmediğin konular alt sıralara insin gözden kaybolsun. amacın kıskançlık güzel kardeşim :) hadi iyi forumlar. bu konuya cevap yazmayacağım ve bir daha konu açarsam uzun yazılar ve daha önce duyulmamış şeyler ekleyeceğim ki gereksiz baltalama çabasına fırsat olmasn.