lostyazilim
tr.link

75 BİN TL'ye Kadar Yatırım Fikri.

46 Mesajlar 8.042 Okunma
lstbozum
tr.link

TheThanatos TheThanatos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Belirtilmedi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 842
  • Beğeniler 55 / 171
  • Ticaret 5, (%100)

Dorebar adlı üyeden alıntı

75.000 TL ile 1+1 ev alıp 500 lira kira getirisi elde edip yıllar sonra paranı amorti etmek yerine, geliri 7-10.000 arası bir internet sitesi satın alabilir, paranı 1 sene dolmadan amorti edebilirsin.

hocam geliri 7-10 bin arası kim satar Allah aşkına satan varsa pm atın borca girip siteyi alacam.
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ThisCode ThisCode WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Avukat.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 9 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

TheThanatos adlı üyeden alıntı

hocam geliri 7-10 bin arası kim satar Allah aşkına satan varsa pm atın borca girip siteyi alacam.

Çok var bu şekilde satan öğrenin bir sitede bir ilan var,reklam olmasın diye atmıyorum. İncelersen böyle satışlar bulursun.

Ek Olarak:

TheThanatos adlı üyeden alıntı

Çok var bu şekilde satan öğrenin bir sitede bir ilan var,reklam olmasın diye atmıyorum. İncelersen böyle satışlar bulursun.

berkays92 berkays92 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 13 / 8
  • Ticaret 2, (%100)

Dorebar adlı üyeden alıntı

75.000 TL ile 1+1 ev alıp 500 lira kira getirisi elde edip yıllar sonra paranı amorti etmek yerine, geliri 7-10.000 arası bir internet sitesi satın alabilir, paranı 1 sene dolmadan amorti edebilirsin.

evet buda mantıklı geri kalan paranla araa alıp filoya verip yeni araba alıcak kredi çekip kredisini ödiyebilirsin hem araban olur hem web siten

naboocreative naboocreative WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek grafik tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 4 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam ille de e-ticaret düşünüyorsan önce niş bir ürün bul derim. Tabii bunun için iyi bir pazar araştırması da yapman şart. Olmayanın ya da az sunulanın peşine düş derim. Tabii olmayan ya da az sunulan derken gerçekten ihtiyaç duyulacak ve talep edilecek bir ürün olmalı. Rakibiniz olmaz en azından başlangıçta ya da az olur. Örneğin elektronik ürünlerle ilgili bir e-ticaret olayına gireyim diyorsan hiç girme bana göre.

DİP NOT: Aklımda hiç yapılmamış acayip bir fikir var ancak onu kendime saklıyorum. Kusura bakmayın.
ThisCode

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

pg13 pg13 Xcode. Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek BilişimTeknolojileri Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 321
  • Beğeniler 72 / 101
  • Ticaret 11, (%100)
öncelikle o parayla ev al diyen memur zihniyetli adamlardan uzak dur.
inandığın bir proje bul ve onun peşinden git. 75 bin lirayı akıllıca kullanırsan web sektöründe çok daha fazla paralar kazanabilirsin.

ek:

igunayCOM adlı üyeden alıntı

Merhaba

Hocam Web Ekibim olarak ilerleyen zamanda çok tutacağına inandığımız proje/prolerimiz var, bir nevi internet girişimcilik ve proje geliştirme ekibi olarak web üzerinde farklı ve reaktif düşünceler geliştiriyoruz. Ancak bu tür fikirleri uygulamaya koyabilmek için ve aynı zamanda resmiyete dönüştürmek için kendimize bir nevi sponsor veya ortak/lar arıyoruz. Hali hazırda yazılmış bir projemiz var ve üzerinde çalıştığımız başka proje/ler mevcut. WmAracı ortamında bizim ihtiyacımız olan miktarın 25-30 bin Türk Lirası olduğunu belirterek her türlü resmi anlaşmayı imzalamaya hazır olduğumuzu belirtiriz. Dilerseniz bizimle irtibata geçebilirsiniz. Bu sadece bir tekliftir. WmAracı ortamında size sunulmuş olan. Teşekkür ederiz.

örneği bu teklifi değerlendirebilirsin. teklifi yapan arkadaş güvenilir dürüst bir insandır.
igunayCOM bankagundem Klzmoon

kişi bu mesajı beğendi.

affan affan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Kamu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam merhaba yazılanları okudum epey ilginç fikirler var doğrusu bir çoğuna güldüm fakat yatırım için ayırdığın miktar hatırı sayılır bir miktar o yüzden fikir alman güzel olmuş fakat bu kadar yorum kafanı karıştırabilir diye düşünüyorum :) konunun gizli kalması açısından buradan bilgi paylaşımı yapmayacağım fakat 0 850 303 0 428 numaradan bana ulaşırsan bir kaç fikir vermek isterim ilgilenirsen ortaklık teklifi değil yanlış anlaşılmasın öneri ve fikir sadece başarılar dilerim hedefinizden şaşmayın doğru yatırım koyduğunuz miktarın fazlasını getirecektir.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Kimsenin parasında gözümüz yok daha çok olsun da. Anlamadığım 20 yaşında birinin şahsına özel 75k parası olması ve bu parayla ne yapılacağını gelip forumdan kişilere sorması. Bana garip geliyor nedense. Neyse yine de benim tavsiyem bilmediğiniz bi r alanda kullanmayın bu parayı hiç bilmiyorsanız bir yatırım uzmanına sorun. Yoksa bu alanda hiç bilmediğiniz bir işe girmeniz her işi başkasına yaptırmanız falan büyük sıkıntı doğurur bence. Yok illa ki gireceğim derseniz. Sağlam bir e-ticaret alt yapısı ve sağlam reklamla iyi bir şeyler yapabilirsiniz.
CennetKapisi

kişi bu mesajı beğendi.

CennetKapisi CennetKapisi Sitenizi App'lestiriyorum Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)
böyle konular artik bana pek inandirici gelmiyor.. yeni üye oluyorlar konu ilgi görmek icin 100 bin lira ile ne yaparim 500 bin lira ile ne yaparim bir milyon lira ile ne yaparim konulari sabirsizlikla bekler oldum
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
Internet risklinbir alan paran heba olabilir ıstanbul dan 1+1 ev al kiraya ver. En kotu ihtimal elinde ev olacak.

Eger illede eticarete gireceksen 20 bin degerinde alanadi al batsan bile alan adini satip para kazanma sansin olsun

amatoryus amatoryus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)
Örnek 5 kişilik bir ekip kur gerekirse aylık ver, örnek 500 er tl mesela..
onedio tarzından proje yarat,
örnek 10000 reklama ayır
Her gün düzenli içerik ile zaten 3 ayda kendini gösterir site
Kazandırmama gibi bir durum çok düşük ihtimal sonrasında bakarsın zaten fikir işte 😀
erekaone

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al