lostyazilim
tr.link

Pro düşünmüyorsanız forum işine yaklaşmayın.

16 Mesajlar 1.698 Okunma
lstbozum
tr.link

teknolojikforum teknolojikforum AdSense Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)
Geçenlerde forum sitesi açtım arkadaşlar. Tam 40'ı geçkin özgün makale girdim. Site arama sonuçlarında ilk iki sayfada bile çıkmadı 2 haftada alexa 2 milyona anca geldi. Google Adsense kabul etmedi.

Kurduğum script MyBB idi eğer profesyonel bir ekibiniz yoksa, harcayacak paranız yoksa forum düşünmeyin arkadaşlar. 5 günlük blog Alexa 1 milyon oldu. Adsense alabildim.

Diyeceğim o ki para harcamayacak iseniz, yatırım yapmayacaksanız, çevreniz geniş değilse blog açın. Sonradan pişman olmayın. :)

wmaraci
reklam

TheAnalyzer TheAnalyzer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 1305
  • Beğeniler 134 / 415
  • Ticaret 5, (%100)
Benim forum 1 senedir açık öyle duruyor ilk başlarda online yüksekti sonra düştü haliyle
Konular: 18.661, Mesajlar: 64.449, Üyeler: 1.301
böyle bir istatistiği var 3-5 geliyor yolumuzu buluyoruz :D

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
aslında hocam sana katılmıyor degilim lakin bu wordpress cpu alanını cok dolduran bir sistem mybb de hic böyle bir sorun yok blogu gine kur benim gibi yapa bilirsin bak benimde anasitem mybb http://kitapkolikler.com/ blogum wp http://blog.kitapkolikler.com/ bu şeklidede olur yani alexan aynı hızda düşmeye devam eder

işte buu

• Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

KadirHameş adlı üyeden alıntı

aslında hocam sana katılmıyor degilim lakin bu wordpress cpu alanını cok dolduran bir sistem mybb de hic böyle bir sorun yok blogu gine kur benim gibi yapa bilirsin bak benimde anasitem mybb http://kitapkolikler.com/ blogum wp http://blog.kitapkolikler.com/ bu şeklidede olur yani alexan aynı hızda düşmeye devam eder

Evet dediğinizi yapacağım hocam. Zaten alan adım teknolojikforum tamamen forum üzerine :)

Ek Olarak:

The Analyzer adlı üyeden alıntı

Benim forum 1 senedir açık öyle duruyor ilk başlarda online yüksekti sonra düştü haliyle
Konular: 18.661, Mesajlar: 64.449, Üyeler: 1.301
böyle bir istatistiği var 3-5 geliyor yolumuzu buluyoruz :D

Maşşallah istatistikler iyimiş hocam. Adsense alamayınca ben forumu silmek zorunda kaldım :(

wmaraci
wmaraci

oguzhan oguzhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1201
  • Beğeniler 310 / 296
  • Ticaret 2, (%100)
ben 1 ay boyunca tek başıma 200-300 konu açmıştım. bende de hem portal hem forumdu. a'dan z'ye herşeyide hazırdı ama siteye 5 kişi üye olmuştu 4'ü de benim tanıdığımdı :D reklam yapmadıktan sonra belli bi üye çekmedikten sonra forum işi yaş beni dövselerde girmem o işe

• Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

oguzhan adlı üyeden alıntı

ben 1 ay boyunca tek başıma 200-300 konu açmıştım. bende de hem portal hem forumdu. a'dan z'ye herşeyide hazırdı ama siteye 5 kişi üye olmuştu 4'ü de benim tanıdığımdı :D reklam yapmadıktan sonra belli bi üye çekmedikten sonra forum işi yaş beni dövselerde girmem o işe

13 üye vardı benimde 8 i akraba 2 si arkadaştı 2 kişide kendi sitesini Tanıttı. birdaha girmedi :) Reklam mutlaka şart gibi.

oguzhan oguzhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1201
  • Beğeniler 310 / 296
  • Ticaret 2, (%100)

teknolojikforum adlı üyeden alıntı

13 üye vardı benimde 8 i akraba 2 si arkadaştı 2 kişide kendi sitesini Tanıttı. birdaha girmedi :) Reklam mutlaka şart gibi.

birde forumlardan bulabiliyorsanız gönüllü arkadaş bulun yada paranız varsa kıyın. şuan forumunuz açık mı üye olmak isterim

• Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

oguzhan adlı üyeden alıntı

birde forumlardan bulabiliyorsanız gönüllü arkadaş bulun yada paranız varsa kıyın. şuan forumunuz açık mı üye olmak isterim

Forumu kapattım. Onun yerine blog açtım hocam. :) Yoksa olacak gibi değildi. Paso kendim konu açtım durdum. Ama blogun yanında birde forum açmak istiyorum bakalım.

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Aslında konuya bağlı. Goley oyunu vardı bir ara, o açılmadan önce çok çocuk vardı. Bende bu çocukları değerlendirip bir forum açayım dedim. .tk alan adı + hosinger hostu ile açmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 1 saatte 200 kişi üye olmuştu. Host dayanamayıp çökmüştü :D Yani olmayan bir forum açarsanız hayli hayli tutar ama gidipte MMO forumu kurup turkmmo gibi forumlara rakip olmanızı önermem. Şu sıralar tutacak forumlar şöyle,
Free account dağıtan (adult, imndirme siteleri turbobit gibi)
Deep web ve kategorisi (Korku, macera)
İfşa Forumu (Adult ifşalar, BC.VC ile yönlendirmeli +18 resimler) (İyi ortam kurarsanız günlük 50 dolar garanti, dava derdiniz olmaz.)

• Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

Yıldırım adlı üyeden alıntı

Aslında konuya bağlı. Goley oyunu vardı bir ara, o açılmadan önce çok çocuk vardı. Bende bu çocukları değerlendirip bir forum açayım dedim. .tk alan adı + hosinger hostu ile açmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 1 saatte 200 kişi üye olmuştu. Host dayanamayıp çökmüştü :D Yani olmayan bir forum açarsanız hayli hayli tutar ama gidipte MMO forumu kurup turkmmo gibi forumlara rakip olmanızı önermem. Şu sıralar tutacak forumlar şöyle,
Free account dağıtan (adult, imndirme siteleri turbobit gibi)
Deep web ve kategorisi (Korku, macera)
İfşa Forumu (Adult ifşalar, BC.VC ile yönlendirmeli +18 resimler) (İyi ortam kurarsanız günlük 50 dolar garanti, dava derdiniz olmaz.)

Aynen dediğiniz gibi rekabet istemeyen bir alan bulmak lazım. Benim açtığımda teknoloji forumu olunca. İşlemedi tabii :D

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al