erekaone adlı üyeden alıntı

Kimsenin parasında gözümüz yok daha çok olsun da. Anlamadığım 20 yaşında birinin şahsına özel 75k parası olması ve bu parayla ne yapılacağını gelip forumdan kişilere sorması. Bana garip geliyor nedense. Neyse yine de benim tavsiyem bilmediğiniz bi r alanda kullanmayın bu parayı hiç bilmiyorsanız bir yatırım uzmanına sorun. Yoksa bu alanda hiç bilmediğiniz bir işe girmeniz her işi başkasına yaptırmanız falan büyük sıkıntı doğurur bence. Yok illa ki gireceğim derseniz. Sağlam bir e-ticaret alt yapısı ve sağlam reklamla iyi bir şeyler yapabilirsiniz.


Birincisi kendimi tanıtma fırsatım olmadı konuda. Belirli bir düzeyde ailenin 20 yaşında çocuğuyum,evet. Hukuk fakültesin'de okuyan. Maddi konu da hiç bir zaman sıkıntı yaşamadım ve şu ana kadar çok imkanım oldu. Web sektörü benim için bir hobi ve ilgi alanı. Şahsıma ait Filo Kiralama işi yapıyorum,ofisim de çok boş zamanım olduğu için bu alana yönelip zaman ayırmak istedim. Fakat yatırdığımın karşılığını da almak istemek en doğal hakkım. Değerli yorumunuz için teşekkürler.

CennetKapisi adlı üyeden alıntı

böyle konular artik bana pek inandirici gelmiyor.. yeni üye oluyorlar konu ilgi görmek icin 100 bin lira ile ne yaparim 500 bin lira ile ne yaparim bir milyon lira ile ne yaparim konulari sabirsizlikla bekler oldum


Yukarıda ki cevabımı okumanızı temenni ederim. Bu kadar ön yargılı olan kişilerde özel mesaj atıp,şirketim ve vizyonum hakkında bilgi sahibi olabilir.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.