leventyikilmaz adlı üyeden alıntı

AvukatDenizCelik Her türlü içeriğe ait sayfa linklerini kullanıcların paylaşımına, beğenisine sunma işlemine "Social Bookmarking" sosyal imleme diyoruz. Dünya üzerinde dili ingilizce olan ve milyonlarca kullanıcısı olan sosyal imleme siteleri mevcut bunların başında, Digg, Reddit, Delicious gibi siteleri sayabiliriz. Sosyal İmleme kavramı Türkiye’de gelişmediğinden Türkçe içerikli sosyal imleme yapabileceğimiz web sitesi yok denecek kadar az.

Sosyal imleme sayesinde sitenize backlink sağlayabilirsiniz, sosyal imleme Seo açısından önemlidir. Digg, Reddit, Delicious inklerinizi bu gibi v.b siteler ile paylaşarak internet kullanıcılarına sitenizin reklamını yapmış olursunuz, Buda arama motorlarının dikaketini çekecek ve Botların sitenizde daha aktif rol oynamasına olanak sağlayacaktır, index hızınızda artış olacaktır ve arama motorları gözünde yükseleceksiniz.


çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı ve faydalı bir paylaşım olmuş , peki bu kaç günde bir yapılır sürekli mi yapılmalıdır her konu paylaşınca yapsam sorun olur mu acaba ?

Ek Olarak:

ŞafakÇALIŞKAN adlı üyeden alıntı

işin ilginci türkçe yayın bir siteyi yabancı imleme sitelerine göndermek :D
türkçe imleme sitesi daha işe yarar


oda ayrı bir çaba tabiki yabancılar tıklasa spam falan olarak algılanmaz değil mi hocam :D

Ek Olarak:

oguzhan adlı üyeden alıntı

en iyi örneği reddit. belki duymuşsunuzdur, bende pek bir şey bilmiyorum bu konuda ama sitenizde açtığınız konuların urlsini paylaşıyorsunuz. siteye faydası dokunuyordur heralde :D


kimisi zaararlı diyor kimisi faydalı tam anlamadım ama bakalım :D