AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı

Tesekkurler hocam mesela reddit nasildir ? Baglanti mi paylasmaliyim yazi mi birde mesela her konu actigimda mi paylasmaliyim yoksa 2 gune bir falan mi ?

Cevaplarsaniz cok sevinirim hocam son olarak sadece kendi sitemin paylasiminda mi bulunayim yomsa bi kac baska sitelerinde mi spam olarak falan algilanmamasi icin


Üstadım lütfen bütünsel düşünün.

Birkaç link ile spam yiyecek olsaydınız eğer herkes antiseo yapardı değil mi?
Herkes birbirini filtreye sokardı kolay bir şekilde. Doğru değil mi?

Bot sadece sizin sitenize uğramıyor, sayısını bilmediğimiz kadar çok siteye uğruyor. Onlar spam yemiyorsa sizde yemezsiniz.

Reddit güzeldir fakat her şeyin fazlası zarardır. Mesela Facebook paylaşımını her yayınınızdan sonra yapabilirsiniz çünkü Facebook kendini kanıtlamış bir sitedir. Twitter'da aynı şekilde.

Reddit kendini kanıtlamış mı? Doğru soru bu bence.

Filtreye girmek sandığınız kadar kolay değil. SEO makalelerinde her şeyi abarta abarta sizi bu hale getiriyorlar.

O SEO makalelerin çoğu çöp, çoğu gereksiz. O makalelerde yazanların tam tersini uyguluyorum hatta sallamıyorum bile yazılanları. Bazen gülüp geçtiğim oluyor.

Diyeceksiniz ki boşa mı yazıyorlar? Hayır boşa yazmıyorlar fakat o kadar dolandırıp o kadar abartıyorlar ki, sanki 5 tane link alsanız filtreye girecekmişsiniz gibi...

Yok öyle bir dünya. 100 linkle de filtreye girilmez. Site yeni dahi olsa 100 linkle filtre yemez.

Bakınız o makaleleri takmadığım için bu şekilde site uçurabiliyorum. Söylediklerim tecrübeyle sabittir. Bu da kanıtı. Bunu buraya kimse boşa gevezelik yaptığımı düşünmesin diye bırakıyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Resim aşağıda, iyi forumlar, iyi çalışmalar diliyorum.

Tekil 17.15'e kadar olan durumdur.