TolgahanYilmaz adlı üyeden alıntı

Bugun sadece aldigim kucuk subeye gidebildim faturam kayipti fatura cikarttim garanti belgem duruyor. Ben yaşadığım magduriyetten dolayi maddi manevi hak talep edeceğim bu konuda yardimci olabilir misiniz?

Ek Olarak:


Ben vaktinden önce gitmeme rağmen beni dinlemeyip aşağılayici tavirlarla evime gitmemi soyleyen musteri hizmetlerinin bana yaşattığı magduriyet çok büyük. Bu konuda hak talep istiyorum ne kadar dogru olur ya da direkt gidip telefonu yaptirtsam mi ?

Ek Olarak:


Firma bana imei konusunda yardimci olabilecek durumda olabilir araştırmalarıma göre. Yinede muhattap olmayip hak talebinde mi bulunsam ? İşlemler çok uzun mu sürer ?

Ek Olarak:


Hocam bu süreç kaç gün sürer bilginiz var mı? Daha önce adidas dan aldigim ayakkabınin özürlü olmasindan dolayı böyle dava etmiştim sonuçlanması aylar sürmüştü.


bende 2 kere dava ettim bir ayda çözüldü oda thy bayisinde aldığım bileti diğer taraftan dönüş için gitmiştim ve adam 50 tl ücret almıştı ki alamaz dava ettim 50 tl geri verildi bayiyede 2 bin tl lik ceza kesildi diğerinde ise aldığım ürün resmen teşhir ürünün pakete koyulmuş haliydi maddi ve manevi olarak talepte bulundum ürünün fiyatı geri verildi 300 tl maneviyat ve firmaya ceza