ziyakgul adlı üyeden alıntı

haklısın domain kalmadı ama başarı olabilmek için de şartları biraz zorlamak gerekiyor :)

Yukarıda bahsettiğim gibi kaliteyi geçtim, abuk sabuk alan adları piyasada sıkça karşımıza çıkıyor. Bu tarz sitelerde şartları maddi açıdan zorluyor :) Bir çok siteyi karşılaştırmak için analiz ettiğim zaman kendi yaptığım sayfalar kadar özenli olmadığını görüyorum. Ben şartları zorluyorum. Onlar maddiyatı :D

Alpazen adlı üyeden alıntı

Bana göre domain herhangi bir anlam ifade etmese bile siteiçi ve sitedışı SEO'yu düzenli bir şekilde yaparsanız başarılı olabilirsiniz. Buna örnek pek çok web sitesi var


Yinede güzel domainlerin her zaman avantajı vardır. Bunun yanında site içi özellikle güzel bir çalışma neticesini vermektedir. Site dışı olarak sadece sosyal paylaşımları destekliyorum.

Para ile alınan sahte beğenilerin ileride bir faydası olmadığı görülüyor. Facebok bu tarz hesapları otomatik olarak kapattığında 1000 paylaşım satın aldıysanız. Ya çeyreği yada elde sıfırı kalıyor. :)

Kingjames adlı üyeden alıntı

o arkadaşın yaptığı çokta hoş degil, sana karşıda çok iyi davranmış, yanlış anlama sen kötüsün demiyorum., ama bazı insanlar şunu diyebiliyor, ( defol). insan acayip sinir oluyor. ayrıca böyle uzun makaleler paylaştığın için teşekkür ederiz.

Değerli yorum ve desteğiniz için ben teşekkür ederim.

madalyon adlı üyeden alıntı

eğer kaliteli ve yeterli olacağına inanıyorsanız marjinal ve kısa bir alan adı daha iyidir.

Bu tarzda domainleri bulmak zor.
Zamanında satın alabildiklerim arasında namazlar.com, camiiler.com, silahbilgi.com ilk aklıma gelenler. İşime yarayacak 1-2 güzel domain daha var. Bakalım kısmet.

Maalesef ki vakitsizlik ve üşengeçlikten bu domainlere pek yönelemedim.