-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım/Yazılım/Bilişim
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Korkmaz adlı üyeden alıntı
Orjinal kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısı yok. Takır takır çalışıyor ;)
Ek Olarak:
Sana bu sorunun neden olduğunu çok basit bir yolla gösterirdim ancak warez kullandığın için söylemeyeceğim. Paran yoksa almayacaksın.
Bu ürünü satan kişi başında durmadığı için hırsızlık yaptığın aklının ucundan bile geçmiyor. Ama bir markete girip ekmek çaldığın zaman yakalnırsam ne yaparım (Göt Korkusu) dediğin için çalmaya yeltenmiyorsun. Hırsızsın...
Dolar olmus 3lira gelmis konusuyorsun. Senin elinin altindaki hersey orjinal mi ?
₪ #GRAFİK TASARIM #WEB TASARIM #YAZILIM #DONANIM #WORDPRESS ₪
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dolar yükselirse hırsızlık normal düşerse orjinal almak laızm olura dönüşmüş konu :)
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım/Yazılım/Bilişim
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ozzyfb adlı üyeden alıntı
[QUOTE=modernhoca;1410418]
Yatmam gerekmese upuzun bir yazı yazardım ama yatmam gerekiyor. Baştan aşağı her kelimesi yanlış. İnanılmaz mantık hataları, inanılmaz yanlış düşünceler.
Siz bir ogretmensiniz hocam bir sey soyleyecegim yurtdisinda iphone amerikada 250 300 dolar ve fizik ogretmeni 4000 dolar maas aliyor. Bizim ulkemizde iphone 1600 lira fizik ogretmeni 2500 en fazla aliyor. Aradaki celiski belli bizim ulkemiz niye normalde ucuza her mala gumruk vergisi bindiriyor yurt disindan ayni fiyata iphone getiriyorsun yine vergi gumrukten geciyor vergi actiracaksin vergi ?
Normalde ulkede iphone fiyati 1000-1200 tl olmali chnku dolar bazinda satilan iphone u ceviriyorsun tl ye ustune az vergi kar tamamdir bu is. Cakma imei kullanmasan yine vergi alicak.
Adamlarda.28 dolarlik bu eklenti onlar icin 28 lira gibi bizde cok para hem zaten userpro yu da kaldirdim her ne kadar ekonomik durumum kotu olsada vicdanim raht etmedi ultimate member kullaniyorum gunu gelince aliriz.
Ek Olarak:
Korkmaz adlı üyeden alıntı
Evet herşey orjinal.
Orjinal oyun alıyorum, Kulandığım herşeyin lisansı var. Bir itrazınmı var.
Hırsızlık yapıyorsun bide doları suçluyorsun.
Zengin arkadasim git orjinal cicilerinle takil
1 kişi bu mesajı beğendi.
₪ #GRAFİK TASARIM #WEB TASARIM #YAZILIM #DONANIM #WORDPRESS ₪
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
modernhoca adlı üyeden alıntı
[QUOTE=Ozzyfb;1524113]
Siz bir ogretmensiniz hocam bir sey soyleyecegim yurtdisinda iphone amerikada 250 300 dolar ve fizik ogretmeni 4000 dolar maas aliyor. Bizim ulkemizde iphone 1600 lira fizik ogretmeni 2500 en fazla aliyor. Aradaki celiski belli bizim ulkemiz niye normalde ucuza her mala gumruk vergisi bindiriyor yurt disindan ayni fiyata iphone getiriyorsun yine vergi gumrukten geciyor vergi actiracaksin vergi ?
Normalde ulkede iphone fiyati 1000-1200 tl olmali chnku dolar bazinda satilan iphone u ceviriyorsun tl ye ustune az vergi kar tamamdir bu is. Cakma imei kullanmasan yine vergi alicak.
Adamlarda.28 dolarlik bu eklenti onlar icin 28 lira gibi bizde cok para hem zaten userpro yu da kaldirdim her ne kadar ekonomik durumum kotu olsada vicdanim raht etmedi ultimate member kullaniyorum gunu gelince aliriz.
Ek Olarak:
Zengin arkadasim git orjinal cicilerinle takil
Çok aşırı pahallı bulduğun iphone çoluk ve çocuk 7 yaş sınırına düştü herkesin elinde var artık ..
Doları yüksek bularak kimseyi suçlamanı bende doğru bulmuyorum ve adam zaten satmış o ona yeter fikrini söyleyecek en son kişisin diyebilirim..
Kullandığım herşey orjinal değil ama orjinal olmadığı için çok pişman olacağım günlerin geleceğinden adım kadar eminim diyebilirim.
Siz siz olun emek harcayan insanlara bir kahve parası, bağış yada ne bileyim ücretini ödeyip hizmetini satın alın.
Hizmeti satın alın ki o ürün daha da gelişsin arkadaşlar.
Saygılarımla.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial