Bir kere şahsi olarak benim web sitem yeni açıldı, yeni açılmış bir siteye seo çalışması yapılması yanlıştır. Yani ortalama olarak 15 günlük bir geçmişe sahip web sitesini görüyorsunuz. Belli ki dini inancı iyi olan bir insansınız, benim ricam şu, insanlara bu gibi ortamlarda haksız çamur atmaya çalışarak "hakta kalmayın" bu dinen sakıncalıdır.

Bu hayatta herkes bir değildir, aynı değildir. Daha önce bende farklı projelerim için farklı kişilere backlink çalışması yaptırdım sektördeki birçok kişinin iyi niyetli olmadığının bilincindeyim, sebebi ise geçmişi dahi olmayan birçok çöp site üzerinden çalışma yapılıyor olması ve adına seo denmesi. Allah'a şükür ben bu sektörden iyi kazanıyorum ve şu an elimdeki mevcut 16-17 işi devam ettiriyorum, bu iş yapılacaksa eğer karşı tarafa saygı duyularak özveri ile yapılmalı, kimse kimsenin emeğine saygısızlık yapmamalı. Önemli olan backlink değildir, backlink elde edilecek olan sitelerin mevcut - geçmiş kalitesidir. Bu yüzden az, ancak öz siteler üzerinden organik çalışma yapmanın getirisi her zaman daha yüksektir


CennetKapisi adlı üyeden alıntı

valla kardes kusura bakma hic bir kelimene katilmiyorum rizkindanda etmek istemiyorum seni ama sende baska insanlarin emegini rizkini engel oldugunu gördügüm icin yaziyorum.

Eger sen böyle birsey yapa bilsen ilk önce kendi siteni ilk siralara cikarirdin simdi denedim seo kategorine ait hic bir kelimelerde birinci sirada degilsin kusura bakma!

Referansi göstermek istiyorsan kendi sitenden göster!


Ek Olarak:

ersal adlı üyeden alıntı

[QUOTE=Backlinkci;1525172]Haklısınız, ne yazık ki bu sektörde işini bilmeyen kişiler yüzünden bizlerinde önü kesilebiliyor. Muhtemelen sizin verim alamamanızdaki sebep çalışmalarınızın %95 inin çöp siteler üzerinden yapılmış olmasıdır. Çalışması daha yeni biten bir site 24. sıradan 14. sıraya gelmiş durumda, yine 2. ve 3. sayfada olan birçok müşterilerimiz şu an ilk sayfada ki bunun gibi birçok referansımızda konumuzda mevcut.Müşterilerimizin yüzlerinin gülüyor olması yapmış olduğumuz işe saygımız olmasından ve bu işi üst segmentte yapıyor olmamızdan kaynaklanıyor

İnsanların hakkında kalmaya gerek yok, bir iş yapılacaksa eğer bu iş düzgün yapılmalı. Biz ciddi siteler üzerinden çalışıyoruz ve profesyonel bir optimizasyon çalışması yapıyoruz.

Önyargınıza anlayışlıyım,geçmiş olsun. Başarılar dilerim


Evet sevgili hocam dediğiniz olayı yaşadım ve hatta ceza aldı sitemiz buda büyük hit kaybına sebeb oldu.Sizin inanıyorumki hizmetiniz büyük kitlelere dayalıdır.Ben para konusunda da değilim ancak karşınızdaki insanla anlaşma yaptığınızda size güzel ve olumlu şeyler olacağını söylediğinde umutlanıyorsunuz ve sonrasında bunlar olmayınca hayal kırıklıkları üzücü oluyor..



Geçmiş olsun hocam