S.aleyküm.
Sabahtan beridir bir webmaster, yazılımcı/tasarımcı/kod bilgisi olan artık her ne deniyorsa bu kişiye, arıyoruz ama yok.
Şuanda 748 kişi aktif görünüyor. 2000 kişi de üye girişi yapmamış olarak sitede. Bu 2000 kişinin 500 ü de üyedir büyük ihtimalle yani 1000 kişiden fazla aktif sözde webmaster tasarımcı vb. var burda şuanda. Her şeye muhalif, her zaman site yapıp para kazanmayı ( ama yan gelip yatarak kazanmayı ) düşünürler değil mi...
LİNK
Bakın az önce dahi konu açtım e-ticaret bölümüne insan bir kişi de ben biliyorum yaparım demedi DİYEMEDİ. Nerde tasarımcılar yazılımcılar. Ücretiyle iş yapacak adam yok çünkü gerçekten bilen kişiler yok. Anca google reklamları niye az veriyor diye sitem dolu ortalık. Niye versin, ne bilgin var, ne yapıyorsun...
Neyse, buraya da konuyu açmak istedim belki gerçekleri söyledim üstüne alınıp bu yazdıklarımı hiç umursamadan aynı şekilde sözde bilgin ama gerçekten hiçbir şey bilmeyenler şimdi isyana başlayacak bilmiyorum ama olsun. Belki birileri bu yazdıklarımın kötü bir niyetle olmayıp, tam aksine olduğunu anlar da işe yaramış olur yazdıklarım.