-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bilen kişiler çoktur ama artık 5-10 tl ye kimse zamanını harcayıp yapmıyor çünki herkezin kazancı var neden adam 5 saat ugrassında sonunda 50tl alsın kendine harcar onu ne gerek var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam ozele gelin teknik olarak yardimci olayim
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
serras62 adlı üyeden alıntı
Benim istediğim iş belki çok büyük değil ama desin ki 100 e yaparım. Yeter ki yapabilen çıksın 100 de 200 de değilim. Kaldı ki 10 tl de olsa istenen iş, iş iştir diye düşünmüyo küçümsüyosa zaten çakmanın önde gideni ve hatta kabaca söyliyeyim, site kurup içine her şeyi ekleyip çok büyük olup deli paralar kazanabileceğini düşünen hayali canlıdan başka bir şey değildir bu kişi.
Bu üslupla işinize talip çıkacağı varsa da çıkmaz diye düşünüyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
serras62 adlı üyeden alıntı
Üslupta bir şey yok ki kardeşim. Ne yani, yazdıklarımda haklı olduğumun farkındayım ki bu işi gerçekten bilenler bu durumu gayet anlar. Argo yok neticede veya kötü bir itham veya doğrudan bir kişiye/gruba karşı söylediğim kötü bir söz yok.
Mütevazi olarak konuşupta, sahte konuşmaktan iyidir bazen realist düşünceleri ifade etmek. Tevazum eksik olsa derdim "haklısınız" ama böyle bir şey söz konusu değil. Şimdi ben onca güzel sözle veya eleştirilerimi ifade etmeden yazsam birçok kişi özelden mesaj atacaktı ben yaparım diye ama hiçbir şey yapamayacaktı. Belki de gerçekten bu işi yapıp yapamayacaklarını sorgulattım kendilerine kim bilir.
Teşekkürler efendim yorumunuz için diyeyim size.
Hala agresifsiniz. Kardeşiniz de değilim bu arada. Yaşım da sizden büyük. Benimki sadece bu başlığın dışarıdan nasıl göründüğünün durum tespitini yapmak ve geri bildirimde bulunmaktı. Faydalı olması açısından. Ama sanırım faydalı olmadı, olmayacak da.
Güzel geceler dilerim.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben kardeşime PM gönderdim siteyi göndersin de inceleyip bir şeyler yapmaya çalışalım :) Sakin olman taraftaarıyım bende
Ozzyfb hocam gibi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Allah hepimize rahmet eylesin!