FurkanKandemir adlı üyeden alıntı

Merhabalar,
Burda isyan etmişsiniz ama kendi açınızdan bakmışsınız olaya.
Şahsen ben hayatı boyunca wp, joomla vb. hazır sistem kullanmamış eklentilerinden anlamayan bir web yazılım geliştirici olarak istediğiniz projeyi kodlayabilirim size.
Başlıkta wp'de bunu yapabilen dendiği için cevap atma gereği duymadım wp eklentileri hakkında bilgim olmadığı için ayrıca wp lafı geçen yerlerde genellikle düşük ücretli işler yaptırma gayretinde müşteriler. Benim normalde bir web siteyi yapma ücretim 2000-3500 tl. Kurumsal çözüm ve özel yazılımlarda ücret daha da fazladır.
Eğer ki bütçeniz var ise detayları pm atın görüşelim (Sizin işinizde detayına göre 1.000 Tl'nin üstünde tutar).
Siz olaya kendi açınızdan bakıp cevap bekliyorsanız bizde kendi açımızdan bakıp cevapsız bırakma hakkımızı kullanıyoruz.



Teşekkür ederim. Yaparım deyip eleştirenlere lafım yok asla:) Kullanılan altyapı WP olduğu için belirtmek istedim bilmiyorum belki belirtilmesi gerekli diye düşündüm. Konuda da belirttiğim gibi isteyen kişi lisanslı temasıyla teslim etti bilgileri. Ben kurdum ancak benim bilgim bu kadar dedim. O da, o zaman yapabilecek birileri nerdedir nasıl yapar sen azçok anlarsın dediği için tamam diyerek aracı oldum. WP olmasaydı altyapısı, sizinle elbette yapardık. Bazı işler vardır kesinlik beklemek mantık dışı olur ama bu işlerde, yani bir sistemi yapıp yapamayacağını kesin söylemeyenlerden korkuyorum:) Neticede ben, bir tasarım/yazılım/kodlama artık nasıl adlandırılıyorsa, yapıldıktan sonra "sitenin hiti yükse kolacak mı, kullanılacak tutacak mı" diye sormuyorum:) Tekrar teşekkür ederim.