Peki illegal dosya paylaşımı konusunda hukuki sakıncalar yok mu bu işte ? Yani denetleme ve engellemeler sıkıntı yaratmıyor mu site sahiplerine ?
Bir de başlangıç olarak ortalama kapasiteli bir sistem için kabaca ne kadar yatırıma ihtiyaç var bu konuda ?
Bu aralar ciddi ekonomik kriz içerisindeyim ve iş bulamıyorum bir süredir. Alternatif çözüm arayışı içerisinde olduğum için soruyorum sorularımı. Ayrıca bu vesileyle konuyu merak edenler de faydalanırlar belki.
Bir de başlangıç olarak ortalama kapasiteli bir sistem için kabaca ne kadar yatırıma ihtiyaç var bu konuda ?
Bu aralar ciddi ekonomik kriz içerisindeyim ve iş bulamıyorum bir süredir. Alternatif çözüm arayışı içerisinde olduğum için soruyorum sorularımı. Ayrıca bu vesileyle konuyu merak edenler de faydalanırlar belki.
Hocam sorularınız gayet mantıklı cevaplayayım:
1-) illegal dosya paylaşımı konusunda şöyle önlem alırsınız " Telif Hakkı İhlali " sayfası altında bir uyarı yazarsınız bize bildirin inceleyelim diye şuna benziyor bazı siteler var +18 yaşındamısın soruyor sende ihlal sayfası oluşturursun ihlal düşünen için yol koyarsın.
2-) Ben 3-4 yıldır o işlerdeyim daha denetlemeymiş engellemeymiş karşılaşmadım.
3-) Yatırım olarak hocam domain+host+isteğe bağlı tema yeterlidir inşAllah ilerleme olursa kazancınız olursa baktınız gidiyor zamanla link alarak sosyal medya reklamları alarak yatırım yaparsınız.
Siz sitenize telif hakları ihlaline dair sayfa ve iletişim formu yapın bence sorun kalmaz.