KDOGAN adlı üyeden alıntı

Öncelikle vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim üstadım.

Reklam yerleşimlerini denedim, sonuçta gözle görülür değişiklikler olmuyor.

Onun dışında sizinde dediğiniz gibi vur kaç mantığı ile çalışmak mantıklı görünüyor.

Özgünlükmüş, doğallıkmış bunlar para kazandırmıyor. Çok ama çok uzun vadede belki kazandırır ama o kadar uzun vadede emek vermek ben ve benim gibilerin harcı değil.

Elit kesimin ihtiyaçlarına yönelik, çok büyük paralar verilerek alınan ürünlere yönelik içerik oluşturulursa başarı yakalanabilir dediğiniz gibi.

Açık konuşmak gerekirse bugüne kadar çok agresif SEO denemesinde bulunmadım ve istemedim, sebebi olabildiğince doğal SEO konusunda kendimi geliştirmek oldu fakat durum artık bunu gösterdiği için korkacak bir şeyde kalmadı sanırım.

Söyledikleriniz çok mantıklı ve faydalı olabileceğine inandığım tavsiyeler. Tekrardan teşekkür ederim.

Keşke herkes sizin gibi yazsa, şurada büyük bir sinerji oluşsa, hepimiz sömürülmekten kurtulsak.


Bende dışarı seo danışmanlığı yapıyorum, karşı tarafın isteğine göre de yol haritası belirliyorum. Firma sitesi falansa kalıcı istiyorsa elbet ona göre olacak ve ücretine de katlanacak, fakat allah ne verdiyse çıkalım da 3 ay da kalsak kazanırız denilen işlerde ona göre çalışma yapıyorum. Nihayetinde bir çok yol var.
Hem temiz sitenin de 3 ay sonra ne olacağının ya da allah ne verdiyse giriştiğinin de 3 ay sonra kesin tarumar olacağının garantisi yok. Hatta kesin ban yer olayı da hikaye çok aşırı beceriksiz bilgisiz cahilce işler yapmak lazım. Öyle kolay kolay site yanmaz.

Arama motoruna karşı dürüst olmanın manası yok yani :D çok vicdan yapacaksak bile nihayetinde elma kelimesine çalışıp millete domates içeriği sunmuyoruz.