arkadadaşlar ozaman Adobe Edge Animete programını kullanarak html5 ve javascripts animasyonlar üretmek mümkün benim anladığım kadarıyla. Photoshop biliyorum zaten görselleri orada düzenleyip Adobe Edge Animete ile html5 şeklinde çıktı alınıyor benim anladığım yanlışsam düzeltin lütfen.
Ghostcastle

Ek Olarak:

cArleone adlı üyeden alıntı

ilk olarak java ile javascript çok farklı şeyler karıştırmayın.normal bir iste tasarlayıp içine flash gömmeyecekseniz css öğrenmenize gerek yok.full flash kullanılarak yapılan siteler gibi yapacaksanız javascript öğrenmeniz yeterli.html5 canvas normal js yi kullanıp üzerine yeni kodlar ekliyor sadece.

tavsiyem zaman kaybetmeden html5 geçmeniz.artık youtubenin ana video oynatıcısı bile html5.flash son senelerini yaşıyor.arkasında hangi firma olursa olsun yok olacak flash.zamanında bir çok dev doğdu-büyüdü-öldü :)

ahmettalut adlı üyeden alıntı

Şu an Chrome Flash'ı engellemeye başlıyor (Tabii reklamları) ancak ileride çoğu tarayıcı harcadığı cpu vb. şeylerden ötürü Flash'ı engelleyecektir. Önerim Html5/CSS3/jQuery(Angular Js) ya da Animasyon yapmak istiyorsanız Adobe Edge Animate CC

Ghostcastle adlı üyeden alıntı

konu sahibinin izniyle html5 sıfırdan öğrenilebilir mi