elbette güzel iş ama gerçekten aklını çok zorlaması gerekiyor . 5 site desek 2 özgün içerik desek günde 10 makale ; her birine 1 saat ayırsa 10 saat ; günde en az 9-10 saatinizi ayırmanız gerekiyor belkide
Yapma be deniz. 1 saat sürmez ya :D
Elbette güzel bir iş uğraşıp çabaladıktan sonra birde tabi zamanın varsa.
Birde makale yazanların genel olarak fiyatlandırması şu şekilde 100 karakter 50 krş ile 1 tl arası değişiyor ortalama her siteye 200-300 karakterlik makale girse 3 adet bu fiyatlandırmaya göre hatta 5 siteye giriyorsa aldığı para az bile diyebilirim..
Örnek veriyorum 300 karakter giriyor dersek 3 tl den 3 er adet 9 tl ediyor bunu 5 siteye uygularsa 45 tl gibi bir rakam. Büyük ihtimal arkadaşın sürekli bir iş olduğu için bu editörlük işinde indirim bile sağlamış olabilir.
Birde makale yazanların genel olarak fiyatlandırması şu şekilde 100 karakter 50 krş ile 1 tl arası değişiyor ortalama her siteye 200-300 karakterlik makale girse 3 adet bu fiyatlandırmaya göre hatta 5 siteye giriyorsa aldığı para az bile diyebilirim..
Örnek veriyorum 300 karakter giriyor dersek 3 tl den 3 er adet 9 tl ediyor bunu 5 siteye uygularsa 45 tl gibi bir rakam. Büyük ihtimal arkadaşın sürekli bir iş olduğu için bu editörlük işinde indirim bile sağlamış olabilir.
Aynen az bile bu hesaba göre. Ama dediğiniz gibi indirim yapmış olabilir.
Editörlük ile yazarlık bambaşka şeylerdir. Bahsettiğiniz yazarlıktır googledan biraz araştırın lütfen allah aşkına yani gazeteci var mı aranızda bilmiyorum ama ayak altına altınız şu editörlük unvanını
Aslında haklısınız editörlük ve yazarlık bambaşka şeyler bunun farkında olarak benim böyle bir hata yapmam editör ve yazar arkadaşlara ayıp etmişiz. Alındıysanız özürdilerim dalgınlık diyelim :)