KeremEr
keremer.com.tr
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iş verme-alma ticareti ***da döner burada millet para kazanma yöntemleri yerine bilgi paylaşımı,muhabbet için var
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
BilişimTeknolojileri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
kimse kusura bakmasın ama ölücüler yüzünden artık soğuma noktasına geldim ben bu forumda.
script yaptırılacak şunlar şunlar olsun diyor çarşaf gibi liste yapmış. fiyat istiyor 150 lirayı çok buluyor ben 40-50 verebilirim diyor.
bu işin bir emeği var. harcanan zaman var. harcanan zamandan da ziyade geçmişte yapılan yatırımlar var.
şu fıkra ile daha iyi anlaşılır ne demek istediğim:
"ünlü bir ressam bir “lokanta”ya gitmiş... “garson”lardan biri, kendisinin bir “portre”sini çizmesini istemiş ressamdan.. ünlü ressam da, çizip vermiş ve “100 dolar” istemiş garsondan... garson demiş ki; “5 dakikada çizdiğin resim için mi istiyorsun 100 dolar’ı?”
ünlü ressam demiş ki; 5 dakika değil, 30 yıl artı 5 dakika."
adam gibi ne istediğini bilen, emeğin karşılığını verecek olan kişileri tenzih ediyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sıfırdan script yazdıracaksanız yardımcı olabilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yapan yoksa banada detayları pm at e-ticarette bir çok konu olduğu için ana başlık takibi yapılıyor genelde onun için sorun olmuştur :)
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.