igunayCOM adlı üyeden alıntı

Burada insanlarla dalga mı geçmeye çalışıyorsun, yoksa işi yaptırmaya niyetin yok da boş laf kalabalığı olsun diye insanlara bir şeyler mi anlatmaya çalışıyorsun anlayabilmiş değilim! Bu forumda daha büyük işler daha kısa zamanda halloluyorken sen nasıl oluyor da tam üç gündür çok basit iki tane eklenti ile halledilecek bir şeyi çözemiyorsun onu ayrı merak ediyorum.

Sana BURADA açtığın konuda bunu nasıl çözebileceğine dair bir çözüm yolu sundum. Tınlamadın!

Ayrıca şuan yazdığım konuna yorum yaptıktan sonra PM mesaj gönderdim dönüş yapmadın. Arkadaşm, burada milleti karalamaktan vazgeç. Ya ne yapmak istediğini tam olarak söyle ona göre bir çözüm yolu bulunsun, ya da sürekli farklı farklı konuları açarak forumda gereksiz kalabalık yapma. Korkum odur ki sende bu gidişle BAN listesine girersin ve böyle bir ortamdan uzak kalmanın cezasını çekersin.

Hayır asıl anlamadığım olay şu ben sana daha önceki samimiyetimize dayanarak bir PM gönderdim, yaşını biliyorum, benden küçüksün seninle Facebook üzerinde de konuştuğumuzda zaten seni az çok tanıyorum. Çok detaycı birisin.. Anlamadığım olay benim sana gönderdiğim PM'ye neden dönüş yapmıyorsun? gel özel olarak konuşalım sitenin linkini burada vermiyorsan. Ama senin niyetin farklı ben onu anladım inan.

Senden bir ücret talep etmedim sadece sana dedim ki gönder siteni de bi inceleyelim ne istiyorsun onu bilelim. Bundan daha basit nasıl anlatabilirdim sana kendimi ki?

Neyse bakalım yine de Allah işini rast getirsin....


Ben ne demiştim ? :)