FurkanKandemir adlı üyeden alıntı

Aynen Katılıyorum.

"Wordpress olmasını istemekteki niyetim bu alanda çok fazla çalışan olması ve uygun fiyata işin başlangıcını yapabilecek olmamdır." Doruk

Aslnd wp geliştiren pek insan yok genellikle wp yi kurup eklenti vs satın alanlar var.
Millet kaçmış kolaya duymus bi wp de bi wp.

Asıl geliştiriciler Php'de :)
Bir firmaya gidip özel bir standart e-ticaret sitesi yazdırmanız 5.000 TL'nin üstünde olur. Tabi bu işi paket haline getirip 2500 tl ye satanlarda mevcut.

Standart paketler yeterli olmayacağı için bahsettiğim büyüklükte bir sistemi oluşturma yöntemlerini arıyorum. Sıfırdan başlayanların için işin kolaya kaçmasından doğal birşey yok

Ek olarak;

pg13 ve FurkanKandemir ne yapmaya çalıştığınızı anlayabilmiş değilim. Birinizin profilinde Bilişim Teknolojileri Mühendisi, diğerinizinkide Web Yazılım Geliştirici yazıyor ancak eleştiriden başka birşey yaptığınız yok. Lafı cımbızla almaya çalışıyorum mütevazi şekilde, siz se bilmiş tavrınız ve mühendis sıfatınızla beni google'a yönlendiriyorsunuz, bu kadar komik olmayın lütfen. Üstelik uzunca da bir sohbetimiz olmasına rağmen bu tavır hoş değil pg13

Madem bu denli biliyorsunuz bu işi, eleştrinizle birlikte çözüm önerilerinizi de bekleriz.