Ben senden yanayım Doruk aslında wp başlangıç için ideal demek istediğinin farkındayım. Beklemek gereksiz fikir güzelse en düşük maliyetle yapılabilecek olana yönelmek istiyorsun.
Ben olsam ben de ücretsiz bir cms seçerdim. Wp olabilir ona bir de woocommerce ekleyebilirsin.
Bunun dışında üyelerin satış yapabileceği siteyi gg tarzına dönüştürebileceğin bir eklenti var mı dersen bilmiyorum ama kesin vardır. Yoksa da bunu bir şekilde yaptırmak zor olmayacaktır olmadı script yazdırırsın. Ya da opencart olabilir. Tamamen eticaret için üretilen bir cms bence her işini görecektir. Ya da bunun gibi bir sürü alternatif var. Sistemi oturttuktan sonra biraz bütçeyle bence yapılabilir bir şey. Şu an kazandığım ne varsa borca gidiyor ama param olsa ben ekipten olmak isterim.

Ek Olarak:

FurkanKandemir adlı üyeden alıntı

Aynen Katılıyorum.


"Wordpress olmasını istemekteki niyetim bu alanda çok fazla çalışan olması ve uygun fiyata işin başlangıcını yapabilecek olmamdır." Doruk

Aslnd wp geliştiren pek insan yok genellikle wp yi kurup eklenti vs satın alanlar var.
Millet kaçmış kolaya duymus bi wp de bi wp.

Asıl geliştiriciler Php'de :)
Bir firmaya gidip özel bir standart e-ticaret sitesi yazdırmanız 5.000 TL'nin üstünde olur. Tabi bu işi paket haline getirip 2500 tl ye satanlarda mevcut.


5000 lirayı tokatçı yazılımcıya verecek kişi bence hiç bulaşmasın bu işlere onu çok öperler. Kusura bakmayında. Ortalık yazılımcı dolu ve bizim yazılımcıyım diye geçinen Türk arkadaşın 5000 e yaptığını elin hintlisi 300 dolara yapıyor. Biraz daha kaliteli olsun istersen 1000 dolara feriştah bir sistem yazdırırsın freelancer sitelerinde. Abartmayın yani boş yere çıtayı yükseltmeye gerek yok.