Standart paketler yeterli olmayacağı için bahsettiğim büyüklükte bir sistemi oluşturma yöntemlerini arıyorum. Sıfırdan başlayanların için işin kolaya kaçmasından doğal birşey yok
Ek olarak;
pg13 ve FurkanKandemir ne yapmaya çalıştığınızı anlayabilmiş değilim. Birinizin profilinde Bilişim Teknolojileri Mühendisi, diğerinizinkide Web Yazılım Geliştirici yazıyor ancak eleştiriden başka birşey yaptığınız yok. Lafı cımbızla almaya çalışıyorum mütevazi şekilde, siz se bilmiş tavrınız ve mühendis sıfatınızla beni google'a yönlendiriyorsunuz, bu kadar komik olmayın lütfen. Üstelik uzunca da bir sohbetimiz olmasına rağmen bu tavır hoş değil pg13
Madem bu denli biliyorsunuz bu işi, eleştrinizle birlikte çözüm önerilerinizi de bekleriz.
Ek olarak;
pg13 ve FurkanKandemir ne yapmaya çalıştığınızı anlayabilmiş değilim. Birinizin profilinde Bilişim Teknolojileri Mühendisi, diğerinizinkide Web Yazılım Geliştirici yazıyor ancak eleştiriden başka birşey yaptığınız yok. Lafı cımbızla almaya çalışıyorum mütevazi şekilde, siz se bilmiş tavrınız ve mühendis sıfatınızla beni google'a yönlendiriyorsunuz, bu kadar komik olmayın lütfen. Üstelik uzunca da bir sohbetimiz olmasına rağmen bu tavır hoş değil pg13
Madem bu denli biliyorsunuz bu işi, eleştrinizle birlikte çözüm önerilerinizi de bekleriz.
doruk kardeşim.. gittigidiyor tarzı bir script için bilgi paylaşımı yapmıyorum ben. sadece wordpress ile olmayacağını, neden olmayacağını - olmaması gerektiğini - dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.
izlemen gereken yolu da söyledim. gecenin bu saatinde oturup google dan gg tarzı scriptleri tarayıp sana burda liste yapmamı mı bekliyorsun ciddi ciddi?
belki onu yapsam scriptleri incele en iyisi hangisi onu da söyle diyebilirsin. armut piş ağzıma düş ile olmuyor. bu işin yarısı araştırmaktır, okumaktır. hakkımda yanlış düşündüğün için üzüldüm cidden.