FurkanKandemir adlı üyeden alıntı

Doruk birincisi ben sizi google amcaya yönlendirmedim.
ikincisi size bu işin maliyetini belirttim. Yani sorunuza cevap vermiş oldum.
Üçüncüsü de wp yi önermediğim belirttim.

Başka sorunuz vardı da ben mi göremedim ?
Evet web yazılım geliştiriciyim. Siz konuda ben bu projeyi yaptıracağım arkadaşlar yapan var mı forumda demediniz ki bende size şu kadar maliyete ne kadar sürede yapayım diyebileyim ?
Bana ve ya başkasına tavır almadan önce tüm mesajları tekrar okuyun bence ve ya ne istediğinizi daha detaylı anlatın ona göre cevap verelim. Beyin fırtınası kategorisine konu açmışsınız biz size tabi ki teklif veremeyiz. Sadece aklımızdaki düşünceyi söyleyip yönlendirebiliriz. Bu kategorinin amacı zaten eleştirme ve orta yolu bulmadır herkes kendi fikrini söyler.

Ek olarak: Sizin meslektede e-ticaret yazıyor biz bir şey diyor muyuz ? Lütfen birazcık saygı başka bişey değil.
Ek 2: Forumda iş yaptığımız ve ya yardım ettiğimiz insanlar var onlar bizleri size bir kaç kelime ile tarif ederler. Bizleri tanımadan ve ya incelemeden hakkımızda böyle bir yorum hoş olmamış.

Ek3: Konuyu daha fazla dağıtmak istemiyorum. Aradığınızı bulmanız dileğiyle.. İyi forumlar dilerim.


Aynı gönderi içinde iki isimden bahsettim, google'a yönlendirme konusunu üzerinize alınmış olabilirsiniz. Bu söz size ithafen değildi, afedersiniz.

Tam olarak beklediğiniz cümleleri kurmamış olabilirim ama sorduğum şey gayet açık diye düşünüyorum. Aklımdaki sistem bu, alternatif sistemler için de öneriler beklediğimi belirttim. Önerilerle birlikte maliyetler hakkında yorumda bulunulabileceğini varsayarak yazdım, konuyu bütünüyle ele almalısınız

Mesleğim e-ticarettir, doğrudur. Bahsettiğim iş modeli e-ticaretin dışında bir model. Bu modelde ticareti yapan ben olmayacağım

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, iyi geceler