pg13 adlı üyeden alıntı

doruk kardeşim.. gittigidiyor tarzı bir script için bilgi paylaşımı yapmıyorum ben. sadece wordpress ile olmayacağını, neden olmayacağını - olmaması gerektiğini - dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.

izlemen gereken yolu da söyledim. gecenin bu saatinde oturup google dan gg tarzı scriptleri tarayıp sana burda liste yapmamı mı bekliyorsun ciddi ciddi?

belki onu yapsam scriptleri incele en iyisi hangisi onu da söyle diyebilirsin. armut piş ağzıma düş ile olmuyor. bu işin yarısı araştırmaktır, okumaktır. hakkımda yanlış düşündüğün için üzüldüm cidden.

İletişim sorununun bir tarafı da istediğim şeyi tam anlamıyla anlatamamış olmam yada anlayamamış olmanızdan kaynaklanıyor sanırım. Aradığım şey gittigidiyor çapında, o derece ayrıntılı olmalı ama benzer değil. Hazır scriptler işimi görmeyeceği için her noktası tasarlanmış bir siteye ihtiyacım olacak. Bu sebele google'da arama yapmam zaten anlamsız.

Hayatta herşeyi kendi imkanlarıyla edinmiş biri olarak, geçen günkü konuşmamızdan sonra kolaya kaçabilecek biri olduğumu düşünmeniz de, sizin benim hakkımda yanlış düşündüğünüzü gösteriyor. Mizacımın üzücü tarafa kayma sebebi budur

Bunların tamamen iletişim sorunu olduğunu düşünüyorum, mutlaka eksik ifade ettiğim şeyler vardır, afedersiniz.