-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende sonuna kadar ozkulayı desteklerim.... Ozkuladan 3 adet hostum var. Teknik destek konusunda çok özen gösterşyor emirhan kardeşim. anında destek alabiliyorsun...
Sonuna Kadar Ozkula Derim....
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle devam ederse en büyük hosting firmalarından biri olabilir. Hizmet almadım ama yaptığım araştırma ve gözlemlere göre iyi firma. Bundan sonra alacağım hostu ozkuladan alacağım kesin.
Soru İşareti:
Açıkcası beni kaygılandıran bu iyimser, yardımserver yapılarının ve online sürelerinin değişmesinden çekinmemdir. Böyle devam etmelerini umut ediyorum. Yakında aralarına katılacağım için kaygımda haklı olduğumu düşünüyorum. Zaten muhattabım bu konuya cevap verip aydınlatacaktır beni. Böyle bir kaygımın oluşmasının nedeni ise, web aleminde uzun bir sürem geçti. Bu işi yapan bir çok kişide böyle değişikliklerin baş gösterdiğini farkettim. Bu kişiler hizmet aldığım arkadaşlar da oldu. Hizmet almayıp çevremde bu işi yapıp değişenleri de gördüm.
Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sektörde çok iyi bir iz bırakacağınız anlaşılıyor. En kısa zamanda birlikte çalışmak dileğiyle.
Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...
test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hosting alırken ilk bakılacak şey yer sağlayıcısı belgesi olup olmadığı olmalıdır. Sonra da vergi numarası falan. Ancak her hosting de aynı kalitede değildir. Özkula iyi bir seçenek midir bilemiyorum; kendilerinden hosting daha almadım. Ama iyi olup olmadığını duruşlarından anlayabilirsiniz. Zaten yorumlardan da kalite anlaşılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar - Otomasyon
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 domainim şu an Ozkula'da barınıyor ve 1'inin hiti günde 15 - 20 arası değişiyor. Siteyi kapalı gördüğüm saniye çok sinirlenirim. Benim gibi insan Ozkula'da çok rahat ve sorunsuz barınıyorsa arkanıza yaslanın ve rahatınıza bakın derim :)
Bir toprağın suyu özlemesi gibi özledim seni...
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Yakında yeni bir reseller paketi almayı düşünüyorum, hem mesajım bulunsun hem de aklımdaki bir soruyu sorayım. :)
Sunucularınızda site limiti ne kadar ? Yani mesela sınırsız host sağlayan firmalar var, bir sunucuya 150-200 tane kullanıcı koyuyor. Site inanılmaz yavaş açılıyor. Sizde böyle bir şey olacak mı ? :)