lostyazilim
tr.link

Woocommerce Eklentisi Kulanan varmı?

7 Mesajlar 820 Okunma
acebozum
tr.link

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Slm arkadaşlar Woocommerce eklentisi kullanan varmı? ürün kategorileri kısmında hata alıyorum bu sorun yeni güncelleme ile oluşmaya başlandı daha sonra yeni bir güncelleme yaptılar ancak sorun devam etmekte bu eklentiyi kullanan yada bu sorunu yaşayan varmı?

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
googleasistan
webimgo

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Kullanmışlığım var sitenizi gönderir misiniz.Muhtemelen temanız içerisinde bulunan Woocommerce şablonları yeni sürüm ile uyuşmuyor.

Fizello - Inspired by Colors

• Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Kullanmışlığım var sitenizi gönderir misiniz.Muhtemelen temanız içerisinde bulunan Woocommerce şablonları yeni sürüm ile uyuşmuyor.

Temadan kaynaklandıgını sanmıyorum çünkü bir çok tema ile denedim ve sistemin kendi önerdigi bir tema kullanıyorum Tema bu Storefront şuan kurulu bir sitem yok sadece sistemi deneme amaçlı kullanıyorum daha önceden eski sürüm kullandım sorun yoktu ama şimdi söylediğim şekilde hata alıyorum

• Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)

byemirbyorder adlı üyeden alıntı

Temadan kaynaklandıgını sanmıyorum çünkü bir çok tema ile denedim ve sistemin kendi önerdigi bir tema kullanıyorum Tema bu Storefront şuan kurulu bir sitem yok sadece sistemi deneme amaçlı kullanıyorum daha önceden eski sürüm kullandım sorun yoktu ama şimdi söylediğim şekilde hata alıyorum

Woocommerce Ayarlar menüsünden sistem kısmına geçin orada herhangi bir uyuşmazlık uyarısı veriyor mu kontrol edin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
şu an için bir sorun yok zaten eklentinin herşeyi çıkıyor sadece ürünler için kategori oluşturuyorum ancak bu kategorileri menu kısmında alt kategori eklemek için kulanmaya çalıştıgımda birsey cıkmıyor karsıma urun kategorileri adında daha önceki eski sürümlerde çıkıyordu şimdi silip baştan kurucam sonucu buraya yazarım

• Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
eklediğiniz kategoriye sadece bir ürün ekleyin o zaman gözükecektir.İçi boş kategorileri göstermiyor :)

• Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Sorunu tam anlatamadım sanırım daha once kullandım 1de site kurdum sorunsuz çalışıyor şu an site ancak yeni güncelleme ile birlikte hata alıyorum aldıgım hata şu urunler için oluşturdugum kategoriler i menu kısmından eklemem gerekiyor örnek ERKEK adından bir ana menu var alt kategoriside Erkek Gömlek Erkek Pantalon Erkek Yelek Erkek Kazak vss oluşturmuş olduğum kategorileri çıkarmam icin ürün eklemem gerek yok zaten ürün kategori menusu çıkması lazım ancak sadece normal kategori butonu var ürün kategorileri çıkmıyor şu an wp son surumunu vede eklentinin son surumunu kurup baştan denicem

Ek Olarak:

Blacksheep adlı üyeden alıntı

eklediğiniz kategoriye sadece bir ürün ekleyin o zaman gözükecektir.İçi boş kategorileri göstermiyor :)

Daha öncede konu açmıştım o surumden sonra yenı bır surum yayımlandı ancak sorun gene aynı şimdi yeni wp surumunu kurdum ancak wp sürümündede hatalar var eklentinin kendisindede hata var eskş konum burada bir bakın resimde verdim daha iyi anlıcaksınız https://wmaraci.com/forum/wordpress-eklentileri/woocommerce-surum-2-4-4-hatasi-262088.html

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al