Sorunu tam anlatamadım sanırım daha once kullandım 1de site kurdum sorunsuz çalışıyor şu an site ancak yeni güncelleme ile birlikte hata alıyorum aldıgım hata şu urunler için oluşturdugum kategoriler i menu kısmından eklemem gerekiyor örnek ERKEK adından bir ana menu var alt kategoriside Erkek Gömlek Erkek Pantalon Erkek Yelek Erkek Kazak vss oluşturmuş olduğum kategorileri çıkarmam icin ürün eklemem gerek yok zaten ürün kategori menusu çıkması lazım ancak sadece normal kategori butonu var ürün kategorileri çıkmıyor şu an wp son surumunu vede eklentinin son surumunu kurup baştan denicem

Ek Olarak:

Blacksheep adlı üyeden alıntı

eklediğiniz kategoriye sadece bir ürün ekleyin o zaman gözükecektir.İçi boş kategorileri göstermiyor :)

Daha öncede konu açmıştım o surumden sonra yenı bır surum yayımlandı ancak sorun gene aynı şimdi yeni wp surumunu kurdum ancak wp sürümündede hatalar var eklentinin kendisindede hata var eskş konum burada bir bakın resimde verdim daha iyi anlıcaksınız https://wmaraci.com/forum/wordpress-eklentileri/woocommerce-surum-2-4-4-hatasi-262088.html