asdtekno
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar başka birinin sitesinde kullandığı adsense hesabına kendi sitemide ekleye bilirmiyim yani yine onay süreci var mı? Hem o kendi sitesinde kod kullanacak hem ben kendi sitemde kullanacam olur mu böyle bişey
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Zaten yanılmıyorsam başka sitelerin adsense kodunu kendi sitenizde kullanabilirsiniz fakat para adsense sahibinin hesabına yatırılır
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşınızdan kodu alıp sitenize ekleyin, daha önce hiç denemedim ama bence direkt reklam görünür, eğer reklam kodu yeni ise google onaylama sürecine alır daha sonra aktif eder eğer kurallara uyuyorsa.
konusal
Saygılı olmak lazım.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Yazıcı - Okuyucu
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Reklam görünür. Reklam koduna isim vereceği için , o reklama ne kadar tıklanmış, ne kadar kazanç sağlamış görür o arkadaşınız.
wmaracı
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsense kodlarini istedigin siteye ekle onaya falan gerek yok kodlar hangi adsensede ise o adsensenin panelinde reklamlar gosterilmeye baslayinca bildiri gelir derki adsense reklamlariniz su adresteki sitede yayinlaniyor onaylamak istiyormusunuz diye sorar onaylayinca direk adsense kazanclari panele eklenir .Isterseniz adsense paneline kendinizde site adresini ekliyebilirsiniz
Ayarlar daha sonra acilan sayfadan sol menuden Site yonetimini tiklayin acilan sayfada Site ekle yazisinin on tarafina adsense reklamini eklemis oldugunuz sitenin adresini yazip site ekleye tiklayip siteyi ekleyin islem bitmistir.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Onaya gerek yok, fakat adsense hesabınızda sadece sahiplenilen sitelerde görüntüleme ayarı açıksa site adresinizi arkadaşınızın tanıtması gerekli. Eğer aktif değilse aktif etmeniz tavsiye ederim. Parayı kırışmak kolay olur panelde zaten alan adına göre gelir dağılımı gösteriyor adsense biz kullanıyoruz 3 kişi aynı hesabı sıkıntı yok, para bana geliyor dağıtıyorum arkadaşlara gelirlerini onlarda takip edebiliyor panelden istenilen e-posta adresine yetki verilebiliyor ayrıyetten onlarda kendi mailleriyle kontrol edebiliyorlar falan ;)