lostyazilim
tr.link

C#Yerleşik Online Medya Oynatıcı

7 Mesajlar 1.151 Okunma
lstbozum
tr.link

mhmtyc mhmtyc info4idea.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)
Arkadaşlar kendim için bir basit bi tv ve radyo uygulaması yapmak istiyorum ama media player tüm linkleri desteklemiyor örneğin rtmp ve ip adresi olanları açmamakta rtmp lerde hata verekte bunları çalıştıracak şekilde bi oynatıcı istiyorum media player yerine ne kullanabilirim ve nasıl yapabilirim?

wmaraci
reklam

YazilimciHoroz YazilimciHoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 25 / 98
  • Ticaret 3, (%100)
Jw ?

Ek Olarak: Pardon uygulamaymış. Ben br bakayım yardımcı olmaya çalışacağım sana

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)

YazilimciHoroz adlı üyeden alıntı

Jw ?

Ek Olarak: Pardon uygulamaymış. Ben br bakayım yardımcı olmaya çalışacağım sana

visual studio ya winamp, gom player veya vlc player eklemeyi denedim ama hata oldu onunla ilgili örnek bi proje olsa iyi olur ama bulamadım

YazilimciHoroz YazilimciHoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 25 / 98
  • Ticaret 3, (%100)

mhmtyc adlı üyeden alıntı

visual studio ya winamp, gom player veya vlc player eklemeyi denedim ama hata oldu onunla ilgili örnek bi proje olsa iyi olur ama bulamadım

O programları çalıştırta biliriz fakat senin istediğin o değil. Ben bir ufak inceleme yapacağım eve geçince o zaman dönerim

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)

YazilimciHoroz adlı üyeden alıntı

O programları çalıştırta biliriz fakat senin istediğin o değil. Ben bir ufak inceleme yapacağım eve geçince o zaman dönerim

peki hocam haber bekliyorum

XnCN XnCN Yazılımcı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 56 / 109
  • Ticaret 1, (%100)
eklediğin linkler sağlammı ? başka bir media playerla kontrol edermisin. birde şöyle bir yöntem söylim internette çok fazla html player vardır bunlardan birini al ardından php ile birleştir şöyle bir link yapısı oluştur .../index.php?izle=adres ardından bunu html player ile çaldır .gelelim bunu winform'da nasıl kullanıcagına bir webbrowser ekle foruma ardından sağa listbox at kanal adreslerini yaz oraya alta buton koy butonun içine

webbrowser1.navigate("siteadresi.com/index.php?izle="+listbox1.selecteditem.tostring());

yaz böyle bir yolda olabilir. veya internette vlc nin winform için nasıl kullanılıcagını araştır bulursun :)

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)

XnCN adlı üyeden alıntı

eklediğin linkler sağlammı ? başka bir media playerla kontrol edermisin. birde şöyle bir yöntem söylim internette çok fazla html player vardır bunlardan birini al ardından php ile birleştir şöyle bir link yapısı oluştur .../index.php?izle=adres ardından bunu html player ile çaldır .gelelim bunu winform'da nasıl kullanıcagına bir webbrowser ekle foruma ardından sağa listbox at kanal adreslerini yaz oraya alta buton koy butonun içine

webbrowser1.navigate("siteadresi.com/index.php?izle="+listbox1.selecteditem.tostring());

yaz böyle bir yolda olabilir. veya internette vlc nin winform için nasıl kullanılıcagını araştır bulursun :)

linkler sağlam hocam güncel linkleri buldum benim istediğim mesela sizin dediğiniz gibi listbox veya radiobutton koyarım onlara tıklandığında direk oynatıcı olucak ve tv ise görüntü gelicek ses ise direk sesi vericek şekilde media player ile bunu yapıyorum ama her linki desteklemiyor mms leri rahat açıyor ama radyolarda ip adresleri var açamıyor rmtp ler var onları hiç desteklemiyor benim media player gibi kullanacağım bir şey lazım nette örnek var ama hepsi media playerla ilgili ama her linki rahatça oynatabileceğim şekilde ayarlamam lazım shockwave ile denedim onuda tam nasıl kullanıcağımı daha çözemedim üzerinde uğraşıyorum youtubedan felan video çekiyor bazı kanallarıda çalıştırdım ama tam olarak çözemedim hala her linki çalıştıramıyorum

Ek Olarak: güzel bir örnek bulabilsem üzerinde uğraşıcam ama bulamadım malesef

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al