eklediğin linkler sağlammı ? başka bir media playerla kontrol edermisin. birde şöyle bir yöntem söylim internette çok fazla html player vardır bunlardan birini al ardından php ile birleştir şöyle bir link yapısı oluştur .../index.php?izle=adres ardından bunu html player ile çaldır .gelelim bunu winform'da nasıl kullanıcagına bir webbrowser ekle foruma ardından sağa listbox at kanal adreslerini yaz oraya alta buton koy butonun içine
webbrowser1.navigate("siteadresi.com/index.php?izle="+listbox1.selecteditem.tostring());
yaz böyle bir yolda olabilir. veya internette vlc nin winform için nasıl kullanılıcagını araştır bulursun :)
webbrowser1.navigate("siteadresi.com/index.php?izle="+listbox1.selecteditem.tostring());
yaz böyle bir yolda olabilir. veya internette vlc nin winform için nasıl kullanılıcagını araştır bulursun :)
linkler sağlam hocam güncel linkleri buldum benim istediğim mesela sizin dediğiniz gibi listbox veya radiobutton koyarım onlara tıklandığında direk oynatıcı olucak ve tv ise görüntü gelicek ses ise direk sesi vericek şekilde media player ile bunu yapıyorum ama her linki desteklemiyor mms leri rahat açıyor ama radyolarda ip adresleri var açamıyor rmtp ler var onları hiç desteklemiyor benim media player gibi kullanacağım bir şey lazım nette örnek var ama hepsi media playerla ilgili ama her linki rahatça oynatabileceğim şekilde ayarlamam lazım shockwave ile denedim onuda tam nasıl kullanıcağımı daha çözemedim üzerinde uğraşıyorum youtubedan felan video çekiyor bazı kanallarıda çalıştırdım ama tam olarak çözemedim hala her linki çalıştıramıyorum
Ek Olarak: güzel bir örnek bulabilsem üzerinde uğraşıcam ama bulamadım malesef