-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar, benim bloggere bağlı bir bloğum bulunmakta. Bu blog için adsenseye başvurdum fakat böyle bir neden dolayısı ile red aldım.
Gezinmesi zor site: Web sitenizi incelerken, sitenizde gezinmenin güç olduğunu fark ettik. Potansiyel gezinme sorunları arasında şunlar bulunur: Tekrar yönlendirmeler, giriş yapılarak erişilen veya erişimi kısıtlanmış sayfalar, çalışmayan bağlantılar, aşırı pop-up kullanımı, çevirici programları, yapım aşamasında olan veya henüz kullanıma sunulmayan sayfalar.
Arkadaşlar sitemin hiçte gezinmesi zor bir site olduğunu düşünmüyorum. Yoksa benmi yanlış görüyorum? Sizlerde incelermisiniz bu konuda ne yapmam gerek?
site: cahilmisiniz.blogspot.com.tr ve cahilmisiniz.tk
Not: Adsense' nin kendi sitesinden başvurdum. .blogspot.com.tr yazınca bloggere yönlendiriyordu bende tk ilede girişi sağladım ve .tk üzerinden başvurdum.
WMDostum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
websiten çok güzel ancak sorunu bende çözemedim domainden dolayı olabilirmi desem öyle yazmıyorki :confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şimdiye kadar blogger üzerinden yaptığım başvurular daha hızlı onaylandı. Tavsiyem sen de blogger üzerinden başvur. Ayrıca .tk domain ile başvuracaksan da domaininin NS ayarlarını blogger a yönlendirip o şekilde başvur. Yani siteni iframe ile çekmesin. Örnek olarak
cahilmisiniz.blogspot.com.tr/2015/09/bir-bat-afrika-ulkesi-togo.html değil de
cahilmisiniz.tk/2015/09/bir-bat-afrika-ulkesi-togo.html olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam blogspot.com.tr olarak başvur genelde bildiğim kadarıyla blogu açtıktan 6 ay gibi bir süre sonra kabul görme şansı olduğu yönde 6 ayı geçmişse tekrar başvurun yoksa site basit kullanımlı ve güzel
Ek Olarak: ayrıca linklerinizi yapılandırın yani bir-bat-ulkesi yerine bir-bati-ulkesi şeklinde düzeltin her zaman eski yayınları ellemeyin yenileri öyle yapın
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam blogger temanız iyi ek olarak .tk ile başvuru yapmayın blogspor.com uzantılı ile başvurun hocam disqus eklebiliyorsanız ekleyin. daha güzel olur. Ek olarak .tk domain yerine varsa 20 tl nin veya ucuz domain satan yerlerde .net veya .com kullanabilirsiniz.Eğer bu işte iyi birşeyler yapmanın peşinde iseniz.