lostyazilim
tr.link

''Gezinmesi zor site'' nedeni ile reddedildim.

7 Mesajlar 1.309 Okunma
lstbozum
tr.link

Alper Alper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 102 / 69
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar, benim bloggere bağlı bir bloğum bulunmakta. Bu blog için adsenseye başvurdum fakat böyle bir neden dolayısı ile red aldım.
Gezinmesi zor site: Web sitenizi incelerken, sitenizde gezinmenin güç olduğunu fark ettik. Potansiyel gezinme sorunları arasında şunlar bulunur: Tekrar yönlendirmeler, giriş yapılarak erişilen veya erişimi kısıtlanmış sayfalar, çalışmayan bağlantılar, aşırı pop-up kullanımı, çevirici programları, yapım aşamasında olan veya henüz kullanıma sunulmayan sayfalar.
Arkadaşlar sitemin hiçte gezinmesi zor bir site olduğunu düşünmüyorum. Yoksa benmi yanlış görüyorum? Sizlerde incelermisiniz bu konuda ne yapmam gerek?
site: cahilmisiniz.blogspot.com.tr ve cahilmisiniz.tk
Not: Adsense' nin kendi sitesinden başvurdum. .blogspot.com.tr yazınca bloggere yönlendiriyordu bende tk ilede girişi sağladım ve .tk üzerinden başvurdum.

wmaraci
reklam

WMDostum WMDostum Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 48 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
websiten çok güzel ancak sorunu bende çözemedim domainden dolayı olabilirmi desem öyle yazmıyorki :confused:

• Üyelik 16.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 102 / 69
  • Ticaret 4, (%100)

WMDostum adlı üyeden alıntı

websiten çok güzel ancak sorunu bende çözemedim domainden dolayı olabilirmi desem öyle yazmıyorki :confused:

Teşekkürler hocam, vardır mutlaka bir bilen bakalım.
WMDostum

kişi bu mesajı beğendi.

BurakDemir BurakDemir Mechanical Eng. Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 7 / 64
  • Ticaret 6, (%100)
Şimdiye kadar blogger üzerinden yaptığım başvurular daha hızlı onaylandı. Tavsiyem sen de blogger üzerinden başvur. Ayrıca .tk domain ile başvuracaksan da domaininin NS ayarlarını blogger a yönlendirip o şekilde başvur. Yani siteni iframe ile çekmesin. Örnek olarak

cahilmisiniz.blogspot.com.tr/2015/09/bir-bat-afrika-ulkesi-togo.html değil de
cahilmisiniz.tk/2015/09/bir-bat-afrika-ulkesi-togo.html olsun.

wmaraci
wmaraci

AvukatDenizCelik AvukatDenizCelik Belki Bir Gün Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 235 / 157
  • Ticaret 0, (%0)
hocam blogspot.com.tr olarak başvur genelde bildiğim kadarıyla blogu açtıktan 6 ay gibi bir süre sonra kabul görme şansı olduğu yönde 6 ayı geçmişse tekrar başvurun yoksa site basit kullanımlı ve güzel

Ek Olarak: ayrıca linklerinizi yapılandırın yani bir-bat-ulkesi yerine bir-bati-ulkesi şeklinde düzeltin her zaman eski yayınları ellemeyin yenileri öyle yapın

Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz

aykutvrl aykutvrl Üzgün Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad A** V**
  • Mesajlar 745
  • Beğeniler 334 / 194
  • Ticaret 1, (%100)
hocam blogger temanız iyi ek olarak .tk ile başvuru yapmayın blogspor.com uzantılı ile başvurun hocam disqus eklebiliyorsanız ekleyin. daha güzel olur. Ek olarak .tk domain yerine varsa 20 tl nin veya ucuz domain satan yerlerde .net veya .com kullanabilirsiniz.Eğer bu işte iyi birşeyler yapmanın peşinde iseniz.

• Üyelik 16.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 102 / 69
  • Ticaret 4, (%100)

BurakDemir adlı üyeden alıntı

Şimdiye kadar blogger üzerinden yaptığım başvurular daha hızlı onaylandı. Tavsiyem sen de blogger üzerinden başvur. Ayrıca .tk domain ile başvuracaksan da domaininin NS ayarlarını blogger a yönlendirip o şekilde başvur. Yani siteni iframe ile çekmesin. Örnek olarak

cahilmisiniz.blogspot.com.tr/2015/09/bir-bat-afrika-ulkesi-togo.html değil de
cahilmisiniz.tk/2015/09/bir-bat-afrika-ulkesi-togo.html olsun.

Hocam blogger üzerinden başvurabilmem için 6 ay geçmesi gerekiyor bildiğime göre. Bu yüzden oradan başvuramıyorum. Ama bunun yanı sıra 6 ay geçmeden adsense alanlarda var.

Ek Olarak:

aykutvrl adlı üyeden alıntı

hocam blogger temanız iyi ek olarak .tk ile başvuru yapmayın blogspor.com uzantılı ile başvurun hocam disqus eklebiliyorsanız ekleyin. daha güzel olur. Ek olarak .tk domain yerine varsa 20 tl nin veya ucuz domain satan yerlerde .net veya .com kullanabilirsiniz.Eğer bu işte iyi birşeyler yapmanın peşinde iseniz.

Hocam blogger üzerinde kayıt ol kısmı açık değil. Bunun için 6 ay geçmesi gerekiyor bildiğim kadarı ile. Sitem henüz yeni olduğu için o bölüm kapalı. Bu yüzden bende sitesinden başvurmayı denedim. Fakat blogspot.com.tr domaini ile başvurunca bloggerden başvurmamı söylüyor. Bende zaten bu yüzden .tk' ya geçtim. .com olayınıda bir süredir düşünüyorum. .com ' a geçersem 6 ay sınırının bir önemi kalır mı?

Ek Olarak:

AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı

hocam blogspot.com.tr olarak başvur genelde bildiğim kadarıyla blogu açtıktan 6 ay gibi bir süre sonra kabul görme şansı olduğu yönde 6 ayı geçmişse tekrar başvurun yoksa site basit kullanımlı ve güzel

Ek Olarak: ayrıca linklerinizi yapılandırın yani bir-bat-ulkesi yerine bir-bati-ulkesi şeklinde düzeltin her zaman eski yayınları ellemeyin yenileri öyle yapın

Hocam 6 aylık değil bloğum, ama bunun yanı sıra 6 ay dolmadan adsenseye kabul olan bir çok site var. Adsense üzerinden .blogspot.com.tr domaini ile başvurunca başvurumu blogger üzerinden yapmamı istiyor. Malesef blogger üzerinde sitem henüz 6 aylık olmadığı için o kısım kapalı. Bende bu yüzden google üzerinden .tk ile başvuruyorum. Bu arada link yapılandırma konusunda teşekkür ederim dikkat edeceğim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al