BurakDemir adlı üyeden alıntı

Şimdiye kadar blogger üzerinden yaptığım başvurular daha hızlı onaylandı. Tavsiyem sen de blogger üzerinden başvur. Ayrıca .tk domain ile başvuracaksan da domaininin NS ayarlarını blogger a yönlendirip o şekilde başvur. Yani siteni iframe ile çekmesin. Örnek olarak

cahilmisiniz.blogspot.com.tr/2015/09/bir-bat-afrika-ulkesi-togo.html değil de
cahilmisiniz.tk/2015/09/bir-bat-afrika-ulkesi-togo.html olsun.

Hocam blogger üzerinden başvurabilmem için 6 ay geçmesi gerekiyor bildiğime göre. Bu yüzden oradan başvuramıyorum. Ama bunun yanı sıra 6 ay geçmeden adsense alanlarda var.

Ek Olarak:

aykutvrl adlı üyeden alıntı

hocam blogger temanız iyi ek olarak .tk ile başvuru yapmayın blogspor.com uzantılı ile başvurun hocam disqus eklebiliyorsanız ekleyin. daha güzel olur. Ek olarak .tk domain yerine varsa 20 tl nin veya ucuz domain satan yerlerde .net veya .com kullanabilirsiniz.Eğer bu işte iyi birşeyler yapmanın peşinde iseniz.

Hocam blogger üzerinde kayıt ol kısmı açık değil. Bunun için 6 ay geçmesi gerekiyor bildiğim kadarı ile. Sitem henüz yeni olduğu için o bölüm kapalı. Bu yüzden bende sitesinden başvurmayı denedim. Fakat blogspot.com.tr domaini ile başvurunca bloggerden başvurmamı söylüyor. Bende zaten bu yüzden .tk' ya geçtim. .com olayınıda bir süredir düşünüyorum. .com ' a geçersem 6 ay sınırının bir önemi kalır mı?

Ek Olarak:

AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı

hocam blogspot.com.tr olarak başvur genelde bildiğim kadarıyla blogu açtıktan 6 ay gibi bir süre sonra kabul görme şansı olduğu yönde 6 ayı geçmişse tekrar başvurun yoksa site basit kullanımlı ve güzel

Ek Olarak: ayrıca linklerinizi yapılandırın yani bir-bat-ulkesi yerine bir-bati-ulkesi şeklinde düzeltin her zaman eski yayınları ellemeyin yenileri öyle yapın

Hocam 6 aylık değil bloğum, ama bunun yanı sıra 6 ay dolmadan adsenseye kabul olan bir çok site var. Adsense üzerinden .blogspot.com.tr domaini ile başvurunca başvurumu blogger üzerinden yapmamı istiyor. Malesef blogger üzerinde sitem henüz 6 aylık olmadığı için o kısım kapalı. Bende bu yüzden google üzerinden .tk ile başvuruyorum. Bu arada link yapılandırma konusunda teşekkür ederim dikkat edeceğim.