denizbabasi adlı üyeden alıntı
Hocam böylelerini bende gördüm.. Umarım yanlıştır demekten başka bir şey gelmiyor..Ek Olarak:
Hocam böylelerini bende gördüm.. Umarım yanlıştır demekten başka bir şey gelmiyor..
Eğer gece de şehit cenazelerini tsk almadıysa yalan gibi görünüyor, bugün 16 şehiti dağdan köylüler ve hdp heyeti alıp tskya teslim etti. Hatta biraz sonra videosunu da yayınlacaklarını söylüyorlar.
Yani bölgeden pkk kaynakları da 16 cenazeyi doğruluyor. ( pkkya yakın kaynaklar diyeyim herifler pkklı falan değil bir çoğu)
Tek soru işareti gece de cenazelerin alındığı 5 şehitin isminin belli olduğu söylentisi vardı askeri hesaplar paylaşmıştı. Ama yine de böyle bir konuda yalan söyleyebileceklerini düşünmüyorum, ortaya çıktığında zaten güvenin azaldığı devlete orduya hiç güven kalmaz, böyle bir işe bulaşmazlar diye düşünüyorum.
Bölgeden ilk fotoğraf, başka yerde de çekilmiş olabilir kaynak diha olunca kesindir diyemiyorum, bölgeden olduğu iddia ediliyor :
kaldırıyorum boşa paylaşmanın alemi yok, bi nevi örgüt propagandası gibi olmasın ...