Başlamak için sizde bir soru sorunuz.

Siz de şeklinde düzelt, de ayrı yazılır.

Ayrıca footer da verdiğin link şu: http://sor.2016lys.com/ Sanırım sor değil soru olacak.

Footer linklerden uzak dur ki bu eğitim sitesi olacak, film sitesini ayda 5-10 tl için footer a almak büyük hata.

Bunun ötesinde şunu düşün. Sen böyle bir site buldun, acaba üye olur musun soru sormak için ? Üşenir misin ? Ya da değeceğini düşünür müsün ? Günlük hitim 100 küsür diyorsun. Bırak üye olmadan insanlar soru sorabilsinler. Türk milleti üşengeçtir.

Ayrıca bırak soru sormalarını, sorulara bakmak için bile üyelik istiyorsun. :) Bak wmaraci gibi bir sitedeyiz, üyeliksiz her yerine bakabiliyoruz. Biraz gözlem yap ve mantıklı düşünerek kur sistemini.

Ayrıca masraf diyorsun da bu eklenti dw eklentisi. Bu sitenin ne masrafı olacak yahu ? :) Hayır işi falan boşver bunları. Güzelce çalış. Anlayorum seni fakat çalışmadan olacak şeyler değil bunlar. Önce sitene çeki düzen ver. Kendi kendine SEO yapmaya çalış. Sosyal medyayı kullanmaya çalış. Sitene sosyal medya hesapları aç. Sosyal medya demek ücretsiz reklam demek. Bir sürü grup var LYS ile ilgili.