-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / K
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Flash Haber yazmışsınız hocam orayı ''flaş'' yaparsanız daha iyi olur. Onun dışında barış güvercini bazılarını için hoş olmayabilir görüntü açısından. Yanlara reklam alabilirsin eğer almıcaksan genişlet temayı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Öncellikle tasarımın çalıntı olduğunu ve bu tasarımın asıl tasarım adresi olan gazisoft her gördüğüme bu tasarıma hayran kalmışım mobil uyumluluk galiba yok.
WMDostum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eesimler ve icerik kaliteli basarilar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Yanlı haber yapıldığı bariz olarak göze çarpıyor.( Yorumlarınız yanlı değil). 16 şehit verilen bir günde bunun manşetinizde bile olmaması, polis şehitlerden hayat kaybı olarak bahsetmeniz başlıca zihniyet hatasıdır! Sizin istediğiniz okuyucu yorumum ise; fotoğraflarınızın kalitesini artırmalı ve fotoğraf üzerine yaptığınız manşet yazılarını daha kaliteli bir hale getirmelisiniz. Bu kısmı herhangi bir art niyetim olmadan söylüyorum; sarı kırmızı ve yeşil renkler bence dünyanın en birbirine uymayan renkleri sitenizde de bir hayli ağırlıklı bulunuyor, iç karartıyor özellikle yeşil renk kalitesiz algısı yaratıyor.
Edit: 16 şehit haberiniz manşette bulunuyor ama tam olarak ne demek istediğim anlaşılmıştır sanırım.