wdrleo adlı üyeden alıntı

Niye kendinizi kısıtlıyorsunuz ki?
Videolarınızı gruplayın, siyaset, din vs. diye yayınlayın. Yada hiç gruplamadan yayınlayın :)
Aklınıza esen her konuda video çekin ama tavsiyem din ve siyaset konularına fazla girmeyin. Hayır karşı değilim, çekenler var izliyorum da zaten ama bunlar kazanç getirisi için tartışılacak konular değil. Zaten hassas dönemlerdeyiz bunların üzerinden prim amaçlamayı bir kenara bırakmalıyız. Artık ilgi çekici de gelmemeye başladı zaten. İnsanlara biraz güzel şeyler sorun, güzel şeyler sunun, güzel görün, güzel düşünün, güzel söyleyin ki, güzel görsünler, güzel düşünsünler, güzel söylesinler o zaman kazancınız sigara paranızdan daha fazla olacaktır.

Şaka videoları olabilir ama bazıları şakadan öte oluyor. Bu durumlarda denizbabasi nın paylaştığı videodaki gibi sonuçlar çıkabilir. O vivox'un mesela bir de uyuşturucu ile ilgili bir şakası vardı. Emniyeti boş yere meşgul ettiler. Bunlardan şaka olmaz, böyle şeyler yapmayın, şaka dediğiniz hem sizi, hem çevreyi hemde yaptığınız kişiyi güldürdüğü zaman "şaka" dır. O yüzden şaka konusunda da cidden ilginç fikirlerle ortaya çıkarsanız yine insanların yüzünü güldürdüğünüz için oldukça büyük bir kitleye sahip olabilirsiniz diye düşünüyorum.


O konuda katılıyorum. Şaka insanı güldürmek amaçlı olmalı. Bazen yetkili kurumları gereksiz meşgul etmeler kötü sonuçlara yol açabilir. Vivox hız sınırı ihlalinden ceza yemişti adam kaçırma videosunda... Birde tavsiyem özgün olmalı şaka.. Her yabancı şakanın yerli versiyonundan artık bıktım.. Özgün olun farklı şeyler yapın..