Eğer kanalınız spam, ünlem, eşeleşen vs. almıyorsa kısacası temizse ve belirli bir abone sayısına ulaşırsan (10k olması lazım) bahsettiğiniz simgeyi alabiliyorsunuz. Size gönderilen rozet de sizin söylediğiniz gibi youtube hizmet rozeti abone sayısına göre gönderiliyor. Ben yt işini bırakalı çok oldu ama 1m 10m izlenmeyi hangi kategoride çalışarak alıyorsunuz sorun değilse özelden paylaşabilir misiniz?
Hocam kanalım tamamen özgün. Evde nikon,canon birde video çekmem go pro hd videolarda titreşim olmasın diye onla çekiyorum bazen dışlarda parrot bebop drone uzaktan kumandalı insansız uçakla videolar çekip eğlenceli hale getiriyorum. Türkçe kanal değil yabancı kanal. Spawn olayı hiç yok özgün çalışıyorum. Hiç bir yerden kopya içerikle uğraşmıyorum. 2014 de quize bağlı kanalda bende bot vds alıp spawn yaptım izlenme çoktu. Halen daha kanal açık. Şubat 2015 den beri video yüklemiyorum. 8-9 aydan beri özgün kanalımla uğraşıyorum. Sadece rozet olayı takıldı bir kaç spawn kanal rozetli kanal gördüm. Özgün çalışanları sevmiyor heralde youtube spawncılar daha ön planda oluyor. Birde 4 bin aboneli kanallarda filan rozet alanlar oluyor.