1.70 Boy 90 kilo.
Geçen sene 75 kiloya kadar indim fakat lys ygs olsun geri aldım kilomu. Ve ayrıca ayak bileğimdeki bozukluk nedeniyle bir senedir koşamıyor yürümekte zorluk çekiyorum. Nasıl yağ yakıcam ?
Geçen sene 75 kiloya kadar indim fakat lys ygs olsun geri aldım kilomu. Ve ayrıca ayak bileğimdeki bozukluk nedeniyle bir senedir koşamıyor yürümekte zorluk çekiyorum. Nasıl yağ yakıcam ?
Merhabalar, Sakatlığından dolayı bölgesel zayıflama hareketlerinin yapamıyorsun anladığım kadarıyla. Bunu beraber aşabiliriz ;) Kilo vermek isteyen herkesin tek düşüncesi spor yapmak bu yanlıştır. Her şeyden önce mutfağı ve boğazını sınırlandırmalısın. Yağ olarak çok yağlı bir vucutsa Şeker(Glikoz) kesmen gerekiyor bununla birlikte Kızartma, hamuriçi ve tuz'dan da uzak durmanı tavsiye ederim. Akşam 7 den sonra yemek yememenin + sını göreceksin ve Akşam öğünlerinde ekmek ve çok karbonhidrat içerek yiyecekler yememen gerekiyor. Bunların haricinde mekik çekmek ayak bileğine bir zarar vermeyecektir. Bölgesel zayıflama hareketi olarakta yerde mekik çekebilirsin.
Ek Olarak:
Peki 86 kilo ve 1.83 boy ideal midir şuan spor için? Çünkü 67-68 kiloyken spora gittim 3-4 ay herhangi bir değişim olmadı zayıftım kasa çeviricek bir şey yoktu sanırım vücudumda. Bu ay başlayıp Mayıs - Haziran'a kadar devam etmeyi düşünüyorum aralıksız.
Kilon boyuna göre ideal şuanda ne çok fazlan var ne çok azın var. Büyümek istiyorsan yani hacim kazanmak istiyorsan şekersiz ve tuz olmadan karbonhidrat takviyesi almanı tavsiye edeceğim karbon vucuduna hacim kazandıracaktır. Tabi bunları doğru antrenman sonunda alman gerekiyor.
Ek Olarak:
furkandemirci adlı üyeden alıntı
http://www.supplementler.com/urun/dymatize-super-mass-gainer-5433-gr-469 bundan önerir misiniz?Evet öneririm Dymatize iso 100 proteinini kullandım memnun kaldım fiyatı yüksek geliyor biraz ancak kaliteli üründür tek kötü yanı shaker'a koyup salladığınızda çok topaklanması zor karışıyor diyebilririz(karbonhidratı)