Demeley adlı üyeden alıntı

Yok hocam bende doğuda gerekli bölgelere gidip o halkı çok iyi inceledim ve Osman Paşanında bizzat tanıdığı bir kişiyim. Kimseden de kaçmam. İstersen MÖ ye gidelim seninle...

Söyleyin buyrun ne olmuş 1960 da 1950 de sorun cevabınızı vereyim

Ayrıca hangi illerde görev yaptınız ben kendimi aktarayım. Batman, Malatya, Bingöl, Van, Hakkari Başkale ve Esendere mevkiileri.. Şırnak ve Mardinde görev yapmış JİTEM cilerlede çok yakın bağım oldugundan o bölgelerı de ıyı bılırım gıtmesemde

Siz de bir söyler misiniz belkide ayn yerde aynı zamanlı görev yapmışızdır. Merak ettim ne görevi yapmışşsınız nerelerde

Ben askerlik görevimden bahsettim arkadaşım. Hakkari de görev yaptım. 85'liyseniz askerlik yaptığım yıl, yer ve görevi pmden anlatayım, tanışalım, eskileri yâd edelim, muhabbet edelim. 85'li değilseniz karşılaşmamışızdır boşuna askerlik konularına girmeyelim. konuyu saptırma lütfen. Jitemcilerle senin ne bağın olabilir nerde göreceksin? görsen görsen bir kaç tane JÖH görmüşsündür burda polet alemdar havalarına kapılıyorsun.

Hala yukarıda yazdığım konuyla alakalı tutarlı bir açıklama yapamadın. Konuyu saptırıyorsun. O konuyu alıntı yap ve altına tutarlı bir açıklama yap. Bekliyorum. Tekrar askerlik anılarını anlatırsan ve yazdığım konu hakkında tutarlı bir açıklama yapmazsan seni kara cahillikle suçlayacağım bilmiş ol.