Demeley adlı üyeden alıntı
Birincisi ben ne AKP liyim ne CHP ne de başka birşey.. Ben sadece VATANSEVERİM. Vatanım için milletim için hizmet ederim . Şimdi PKK geldi HDP yi kurdu HDP de kürtlere dedi ki siz bu topraklarda hakk sahipsiniz sizin neden ana diliniz bayrağınız toprağınız olmasın. Şimdi hocam ben bir çerkesim bana biri çıkıp deseki parti arkadaş senin dedende savaştı sen de kuvayı milliyede vardın 1864 te gelmişsin bu topraklara neden Çerkesce dili olmasın Şeyh Şamil'in heykelleri asılmasın neden Çeçenya bayrağı çekilmesin ... Kürt halkına bunlar teklif edilince ve mücadele başlayınca halkın büyük kısmı vatanseverlikten koptu Kürdistan hayaline düştü. Olay budur hocam PKK HDP yi HDP Kürt halkına oynamıştır. Şimdi ben size soruyorum: biz kürtçe konuşulmayacak adetleri olmayacak diyemeyiz ki benimde Çerkes dilim var ancak ben kalkıpta bunu ana dilde isteyemem devletin dili rengi ve bayrağı tektir sabittir. Kürt halkının kendi bölgesinde Doğu ve Güneydoğu'da zaten kürtçe hakim ve kimse birşeyde diyemez. Ancak bunlara rağmen kalkıp devlete baş kaldırmak HDP nin gazına gelerek PKK ya destek veren eylemlere katılmak ve özerklik istemek nedir..?
Bu vatan hepimizin bu vatanda ki merhamet hoşgörü kimsede yoktur ancak sen kalkıp toprak dil ve bayrağı değiştirmeye kalkarsan seni hainde ilan ederler düşmanda...
Ben buradan kürtlere söylüyorum bizim sorunumuz kürt değil PKK nın gazına gelen HDP ye destek veren hainlerdir. Biz birço savaşta Türklerle sizlerle mücadele ettik İzmir'de bayrağımızı alsancağa çeken Diyarbakırlı Kürt Reşo'dur. Sizin dedeniz Türk bayrağını bayrağımızı sancağa çekmek için kanlar döktü bu HDP nin gazına gelipte PKK ya destek olmayın vallahi billahi PKK da HDP de sizi kullanıyor.
Ek Olarak:
Aynaya baktım Rabbime şükürler olsun ki damarlarında atalarının kanını taşıyan vatanı için bayrağı için hizmet eden birini gördüm...
Atatürk'ün ilke ve inkılaplarından şaşan, Atatürk'ün yolundan çıkanların zate Allah belasını verecek. 1995 yıllarında terörle mücadele edilemedi hatırlarmısınız Genel Kurmay Başkanı Osman Pamukoğlunu GÖNÜLLÜ olarak Hakkari Dağ ve Komando Tugayına gönderdi. Ben bizzat o paşanın o Türk evladının kurmayının korumasıyım. Bence siz gidin Osman Paşa gibi o bölgede yıllarca terörle mücadele vermiş birinden gerçekleri öğrenin sonra inşAllah gerçekleri görürsünüz.
Ben 1950'li 60 yıllara gittim derine indim sizde gelin bu derinlere korkmayın boğulmazsınız, boğulur gibi olursanız haber edin ben tutar çıkarırım sizi.
Ben sana ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun benim söylediklerim den kaçar gibi bi halin var. Osman Pamukoğlu bugün doğuyu, terörü, halkı en iyi bilen generaldir mücadeleyi de en iyi bilen generaldir. BU vatanın vatan sever bir generalidir, parti kurdu hak ve eşitlik koydu adını neden bu ismi koydu biliyormusun. Çünkü terörün haksızlık ve eşitsizlikten kaynaklandığını iyi biliyor. Ben de doğuda görev yaptım çok tehlikeli görevlerde bulundum gurur duyuyorum bugün Türkiye herhangi bir ülkeyle savaşsa koşa koşa Osman Pamukoğlunun askeri olmaya giderim onunla ölmeye her saniye hazırım.
Fakat sen benim yukarıda yazdıklarımla alakalı cevaplar vermelisin vereceksen. Bana şu nedenlerle haksızsın veya şu nedenlerle haklısın diyebilmelisin. Aksi halde seni kara cehaletle suçlayacağım.