lostyazilim
tr.link

Asus Bıktırdın kendinden bıktırdınnnnnn

22 Mesajlar 3.716 Okunma
lstbozum
tr.link

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)

cthax adlı üyeden alıntı

Asus ux31 ultrabook,asus x79 anakart ,asus gtx ekran kartı, asus me173 tablet vede asus zenfone 2 kullanıyorum bir gün biri arıza vermedi tablet hariö ,oda 5 kasımda verdim izmirden karşı ödemeli ve 7 kasım geri teslşm aldım,asus demek bence kalite ve kusursuz müşteri hizmetleri demek

Yarın arayıp görüşücem bakalım.Donanımsal mı yazılımsal mı :) Fabrika hatası gibi geliyor bana.Kulaklıgı yarım takarken arada ses geliyor çünkü.

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Katzfiel adlı üyeden alıntı

Yapmayin hocam asus bence lider markadir.Asus laptopum var suana kadar hicbir sorun ile karsilasmadim.

lider marka olduğnunu zannetmiyorum benim arkadaşımda asus laptoptan şikayetçi msi laptopları kadar iyi laptoplar yok http://www.msi.com/product/notebook/GT72-6QE-Dominator-Pro-G.html#hero-specification lider markayla bi en iyi laptobu kıyaslayın

• Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

lider marka olduğnunu zannetmiyorum benim arkadaşımda asus laptoptan şikayetçi msi laptopları kadar iyi laptoplar yok http://www.msi.com/product/notebook/GT72-6QE-Dominator-Pro-G.html#hero-specification lider markayla bi en iyi laptobu kıyaslayın

Ben bilgisayarı Gold mağzasından almıştım.Bana çok övdüler donanımsal özellikleride benim işimi haylisiyle görüyordu.16GB ram 4GB (Paylasımsız 128bit) ekran Kartı i7 3.4GHz turbo işlemci var.

Ama bazen çok sinirimi bozuyor

www.tayfunguler.org

Guneyy Guneyy se'öcü değilim.. Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 58 / 199
  • Ticaret 86, (%100)
2 Yıldır Zenbook kullanıyorum hocam format bile atmadım sadece win 10 a yükselttim, canavar maşallah sizin şanssızlığınız :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)

Güney adlı üyeden alıntı

2 Yıldır Zenbook kullanıyorum hocam format bile atmadım sadece win 10 a yükselttim, canavar maşallah sizin şanssızlığınız :)

Servise vermemek için ek donanım takcaz artık yapcak yok :9

www.tayfunguler.org

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

TayfunGuler adlı üyeden alıntı

Ben bilgisayarı Gold mağzasından almıştım.Bana çok övdüler donanımsal özellikleride benim işimi haylisiyle görüyordu.16GB ram 4GB (Paylasımsız 128bit) ekran Kartı i7 3.4GHz turbo işlemci var.

Ama bazen çok sinirimi bozuyor

ben 2 gaming asus laptoptan sonra msi takılıyorum on numara ve çok sağlam, performansın yanı sıra , tasarım, içerik olarak inanılmaz, şöyle diyim msi laptop alınca gaming mouse, kulaklık, çanta, mouse altlığı, bedava oyun, temizleme kiti, ekran kiti, kılıf veriliyor, normal msi internet support var, üye olmanız koşulu +1 yıl garanti veriyor, düşünün şuan 7. nesil işlemci çıkartmaya çalışıyor ki dünyada ilk, ram oranı ,ssd leri, internetiyle muazzam sistemler

• Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

ben 2 gaming asus laptoptan sonra msi takılıyorum on numara ve çok sağlam, performansın yanı sıra , tasarım, içerik olarak inanılmaz, şöyle diyim msi laptop alınca gaming mouse, kulaklık, çanta, mouse altlığı, bedava oyun, temizleme kiti, ekran kiti, kılıf veriliyor, normal msi internet support var, üye olmanız koşulu +1 yıl garanti veriyor, düşünün şuan 7. nesil işlemci çıkartmaya çalışıyor ki dünyada ilk, ram oranı ,ssd leri, internetiyle muazzam sistemler

Kardeşime bir laptop alcaz ona msi aldırıcam :)

www.tayfunguler.org

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

TayfunGuler adlı üyeden alıntı

Kardeşime bir laptop alcaz ona msi aldırıcam :)

bende 2 tane msi ürünü var biraz pahalılar ama hak ediyor 3 yıldır kullanıyorum 1 kere bile garantilik olay olmadı

meclisiala meclisiala Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Blog
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 649 / 185
  • Ticaret 65, (%100)
samsung bir kere bile sıkıntı çıkarmadı. tavsiyemdir :)

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

meclisiala adlı üyeden alıntı

samsung bir kere bile sıkıntı çıkarmadı. tavsiyemdir :)

hocam bizde şuan 3 tane eski samsung var :D biri 7 yıllık öldü artık bişey yapmıyo , diğeri 4 yıllık , klavye çoğu tuş çalışmıyo, pil ölü, fan gidik, ekran ayvayı yemiş, diğeri 2 yıllık , 3 e geliyo normal batarya gidik fan gitti gidecek :D yani hepsi çöp oldu ve teknolojik teknik servis olarak adamlar bunun parçalarını 10 yıl bulundurmak zorunda adama götürüyorsun işte batarya , klavye, fan değişimi, temizlik , ekran , işcilik derken bana 1000 tl fatura çıkartıyor 4 yıllığa ben o kadar fiyata yenisini alırım, 2 yıllığa ise 200 tl fiyat çıkarttılar fan ve batarya için internetten bak 50 tl fazla etmez o kadr uğraştığına değermi deymez bir süre sonra 2 adet laptop alıcaz alıcağımız arasından ne asus, ne samsung var :D açıkçası hiç birine güvenmiyorum zaten piyasadakiler belli alıcaksam normal msi alırım hiç değilse kafam rahat olur , klavye dayanıyo, batarya dayanıyo, fan desende dayanıyo , hiç sıkıntılı olmadı ben msi derim msi savunurum, piyasadaki en iyi performanslı, en kaliteli ve yanında ek içerik veren gaming laptopların yanı sıra normal laptop ve iş merkezi yapan firma , adamlar pc parçalarında bile ileri gelen bir firma , en azından bir işe odaklı çalışıyorlar samsung 30 tane iş var hangi birine adam gibi odaklansın

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al