elmaya bu kadar para verilir mi :D şöyle diyim dayanıklılık olarak 0 telefon youtube baktığınız zaman ilk düşmede ekranı çatlayan yada çerçevesi kırılan bir telefon, bunu geçtim 2016 gircez full hd bile değil piksellerden bahsetmiyorum bile, şarj deseniz bir gün gitmez , kamera deseniz 2012 yılından beri hala 8 mp biraz daha yüksek çözünürlük kullanıyor ,hesap makinesi iphone 6 kıyasla daha iyi selfieler çeker , suya ve toza dayanıklı değil , resim aktarma için illa programını yüklemeniz lazım, android kıyasla daha az uygulaması var, android gibi apk dosyası indirip kuramazsınız , öyle her telefona resim falan atamazsınız illa bir uygulama kullanmak lazım whatsapp gibi, ayrıca ios virus girmez hacklenemez diye bir şey yok yalan dolan artık herkes biliyor , arayüzü kişisel olarak hiç sevmiyorum , siri varsa bizdede bir sürü android asistan var onu geçtim google now ve cortana var, yani kısacası almaya gerek duymadığım bir telefon dünyada o kalsa parayla verseler gene almam, he iyi tarafları var mı var, uygulama ve oyunlarda kasmıyor, android göre biraz daha güvenli bide ortamlarda marka fan boylarına artislik yapmaya yarıyor,