ofarukcaki adlı üyeden alıntı

iPhone'um olmadığını zaten belirttim, burda zenginlik göstergesi nerdeymiş ? ayrıca ben android'i kötülemedim samsung'u kötüledim, zenfone veya sony hakkında kötü bir şey mi söyledim. Ve hala kamera hakkında söylediklerimin arkasındayım, bırak şu saçma sapan videoları da al eline gerçek birtanesiyle fotoğraf çek bakalım

hocam normal iphone 6 2500 tl, iphone 6s+ 3500 tl üzeri olacak ki, ben samsung dan örnek göstermemin sebebi her telefonda böyle incelemeler olmaması, iphone 6s+ var mı elimde yada xperia z5 premium ? onları geçtim bunları yapmam için gidip satın almam lazım yada mağazaya gidip beyler pardon bi fotoğraf çekcem şunu bilgisayara atıcam mı dicem ?, bu bir örnek piyasada çok iyi çekim yapan, çok iyi tasarımı olan, çok iyi ses kalite ve donanıma sahip telefon mevcut , zaten bu tarz videolar en iyi kanıtı adam hile mi yapacak ? başka videolarda var birebir aynısı, başta dediğim gibi bir çok telefonun kendine has özelliği var iphone gelince para israfından başka bir şey değil , dediğiniz son cümleye gelecek olursak zaten adamlar benim yerime incelemesinide yapıyor , söylediğiniz şey telefonu savunacak bir şeyin olmamanızın kanıtı ben şuana kadar eleştirilerin hepsini kanıtlı şeylerle gösterdim, hepsinin detayını gerçeğe dayandırdım sizin kanıtınız nerde iphone daha iyi çektiğine dair ?

buyrun örnek