HasanHuseyin adlı üyeden alıntı

Şu droptesti suya sokma işine anlam veremiyorum. 3 yıldır 4s kullanıyorum ne droptestteki gibi şeylere yer oldu nede su testi gibi saçma sapan şeylere denk geldi. Şu saçma fikirleri atın üzerinizden.

Eğer stabil ve kasma sorunu istemiyorsan kolay kullanım istiyorsan iPhone 6s alman, ay sonu büyük ihtimalle Türkiye'ye gelecek ve saçma sapan fiyatlarlada değil, iPhone 6 fiyatları ile olacak.

insan oğlu sonuçta hata yapamaz mı ? diyelim ki takıldı ve elinden düştü yada arkadaşı düşürdü onu geçtim yağmurlu bir günde elinden kaydı ? belki kılıf koruyamayacak bunları geçtim tutturulmuş kasıyor kasıyor, elinizde samsung s6 edge + mı var ?, lg g4 mü var ?, zenfone mi var hiç bunların speed, bencmark testlerine baktınız mı ? bu tarz telefonlar yıllarca sıkıntı olmadan götürüyor, bende xperia z var ve 2013 yılından beridir kasmadan kullanıyorum son zamanlar anlık kasmalar olsada hala hızlı bir şekilde kullanıyorum ailemde bir çok telefon markası ve modeli bulundu bunlardan aldığım deneyimden en azından appledan daha iyi ses, daha iyi kamera ve daha uzun ömürlü olmasının yanı sıra daha dayanıklı olduğu kesin, 3000 tl değil 1500 tl veriyorsunuz ki 3 yıl geçti bir 1500 tl daha verip iphone parasına getiririm ben daha avantajlı olurken siz bi 3000 tl daha verirsiniz , piyasadaki iphone 6 , 6+ fiyatlarını bilmiyorsunuz heralde , yeni 6s+ türkiye fiyatı 3500 üzeri olacak, şuan 6+ fiyatı 3000 tl