Telefon biraz zevk meselesidir. Kimsi için markadır, kimisi için kameradır, kimisi için işletim sistemi, kimisi için stabillik, kimisi için tasarımdır. Evet Sony iyi marka ama ben Sony'deki donanımın iPhone'da olmasını çok isterdim. Çünkü Android hala açık beta gibi. Sürüm yükseldikçe çeşitli sorunlar çıkıyor. Arkadaşımda Xperia Z1 vardı Android 5 e yükseltti beğenmediği için tekrar 4.4.4 yükledi. Şarjı hızlı gitmeye başlamıştı ve stabillik sorunu vardı. Dediğim gibi teknoloji şans ve zevk meselesi.
açıkçası ben çoğu telefonu denedim lg, samsung, htc , sony, apple, önceden dediğim gibi lg deki performans, htc deki ses, samsungtaki kopya olmayan tasarım bir ara apple çakması olmuştu, sony nin kamera ve dayanıklılık , zenfone denemedim arkadaşımda mevcut fakat kullandım f/p ürünü appleın en sevmediğim taraflar dediğim gibi hiç bir zaman donanımsal olarak iyi görmedim telefon dediğinde çoğu şeyi yapacak olması önemli , muzik dinleme, resim çekme, oyun oynama , uzun ömür, dayanıklılık, tasarım, hepsi appleda olsaydı belki kullanabilirdim fakat olmadı olacağınıda düşünmüyorum bunun yanı sıra bayada pahalı oluyor, aynen öyle biraz zevk ve şans meselesi kullanan kişiye veya aldığı ürüne göre değişebilir