lostyazilim
tr.link

Dizi Film izleme sitesi için Script/Tema Önerisi

14 Mesajlar 5.169 Okunma
lstbozum
tr.link

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
Merhaba bir dizi ve film izleme sitesi açmayı düşünüyorum, yaptığım incelemeler neticesinde bir cok sitenin wordpress altyapısını ve keremiyav4 temasını kullandığını gördüm tema oldukça işlevsel ve ücretide gayet makul fakat responsive olmayışı sebebiyle başka arayışlara yöneldim. *** üzerinde satışa sunulan Yıldız Film Scriptine ulaştım ve çok başarılı buldum. Sizlerden alt yapı ve tema konusunda yardım almak istiyorum.

Bu hususta neler önerirsiniz? Hangi temayı, yahut scripti kullanmalıyım? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

wmaraci
reklam

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Eğer sürekli güncellemek, yeni yeni özellikler, eklentiler eklemek isterseniz Wordpress kurmanız daha iyi olur. Geliştiren/destekleyen kullanıcı sayısı çok fazla olduğu için o temadan sıkılırsanız farklı özelliklerde farklı bir tema ile sitenizi farklı biçime sokabilirsiniz.

Ama bir kez kurayım, sonra da keyfime bakayım diyorsanız Yıldız Film Scripti gibi scriptler daha iyi olacaktır.
AKDNZ

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

Kakarotto adlı üyeden alıntı

Eğer sürekli güncellemek, yeni yeni özellikler, eklentiler eklemek isterseniz Wordpress kurmanız daha iyi olur. Geliştiren/destekleyen kullanıcı sayısı çok fazla olduğu için o temadan sıkılırsanız farklı özelliklerde farklı bir tema ile sitenizi farklı biçime sokabilirsiniz.

Ama bir kez kurayım, sonra da keyfime bakayım diyorsanız Yıldız Film Scripti gibi scriptler daha iyi olacaktır.

Merhaba aslında pek fazla vaktim olmuyor yani sürekli uğraşabileceğimi düşünmüyorum, işin aslı bir kez kurayım sonra keyfime bakayım fikrindeyim. Yakın bir arkadaşıma birde dizi film botu yazdırıp büyük platformlardan kendi siteme dizi/film çekme fikrindeyim.

Önerebileceğiniz ilave scriptler ve tecrübeler varsa incelemek isterim.

İlginiz için teşekkürler.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Merhaba aslında pek fazla vaktim olmuyor yani sürekli uğraşabileceğimi düşünmüyorum, işin aslı bir kez kurayım sonra keyfime bakayım fikrindeyim. Yakın bir arkadaşıma birde dizi film botu yazdırıp büyük platformlardan kendi siteme dizi/film çekme fikrindeyim.

Önerebileceğiniz ilave scriptler ve tecrübeler varsa incelemek isterim.

İlginiz için teşekkürler.

Hmm...

Sürekli uğraşmaktan kasıt Wordpress'de özelleştirilebilme imkanının fazla olmasını belirtmek istememdi. Mesela şu anda keremiya kurdunuz tema olarak diyelim. 1-2 ay sonra başka bir adam başka özelliklerde bir tema yaptığında bu temayı alarak sitenizi başka bir şekle, başka özelliklerde bir siteye dönüştürebilirsiniz. Yani önünüz çok açık Wordpress ile.

Yıldız scriptinde ise kullanan sayısı WP kullanan sayısına göre az olduğu için, eklenti/tema az olduğu için yeni tema bulmanız, yeni özellikler ekletmeniz daha zordur. Yani siteniz aldığınız gibi durur, üzerine bir şey ekletmek isterseniz ya ücret karşılığı yaptırır ya da programlama biliyorsanız kendiniz yaparsınız.

***'da script satışı bölümünde başka film/dizi scriptleri de vardı sanırım. Oradan diğer scriptlerin özelliklerine de bakabilirsiniz.
AKDNZ

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
DiziPress teması vardı TurkThemes'in tavsiye ederim. Yalnız alacaksanız, yetkiliye /diziler /dizi klasörlerinin birleştirilmesi talebinde bulunun. Sezonlar tab menü şeklinde olsun, ayrı sayfada açılıyor. Hayırlı günler.
Rekomedya AKDNZ

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

LazPotter adlı üyeden alıntı

DiziPress teması vardı TurkThemes'in tavsiye ederim. Yalnız alacaksanız, yetkiliye /diziler /dizi klasörlerinin birleştirilmesi talebinde bulunun. Sezonlar tab menü şeklinde olsun, ayrı sayfada açılıyor. Hayırlı günler.

İlginiz teşekkür ederim inceleyeceğim.

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)
Wocamoov ve alp dizi scripti, biri film diğeri dizi scripti benim en çok beğendiklerim.
Wocamoov responsive çok şık gözüküyor bir deneyin

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

KryssLuck adlı üyeden alıntı

Wocamoov ve alp dizi scripti, biri film diğeri dizi scripti benim en çok beğendiklerim.
Wocamoov responsive çok şık gözüküyor bir deneyin

Teşekkür ederim, inceleyeceğim.

bekayazilim bekayazilim www.bekawebyazilim.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 405
  • Beğeniler 69 / 69
  • Ticaret 9, (%100)
Burada verilmiştir Bakabilirsiniz

Bekayazılım İnternet Bilişim Hizmetleri
info@bekawebyazilim.com
0542 370 17 52
www.bekawebyazilim.com
www.bekawebsoft.com

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

İlginiz için teşekkür ederim, fakat aradığım böyle birşey değil. Farklı önerilerinizi bekliyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al